E, ovako treba... > Plovila

Stari metalni čamac - Predlozi

<< < (2/4) > >>

Drivee:
Nov camac u pancevu ofarban u osnovnu boju je 420 eura, dve komore, camac od 6 metara! nemoj da trosis zivce i novac.

Perudja:
Ehhh, svega ovoga odnosno Vaših odgovora sam se najviše i plašio, otprilike sam i mogao da predpostavim večinu gore ispisanog, ali ta prokleta nostalgija, na njemu imam slike od kad sam bio beba i puno me vraća u neke lepe dane i nije poenta toliko ni novca, ali sam i sam svestan da je loše odrađen to je i ćale prvi put priznao grešku  jh ali samo nemam snage da se mučim više, jer znam iako ga sredim i uletim pare da će opet to da bude daleko od pravog čamca, a sa druge strane propuštam priliku da napokon kupim dobar i nov čamac i da budem miran. Pogledaću sve iz početka, pa ako se zaista ne isplati ni na jednom polju, ostaviću ga negde u dvorištu da počiva, ali ga neću dati na otpad nema teorije. Beskrajno hvala svima na odgovorima!

zankiki:
Uzmi najjeftiniju irkomovu 3u1 farbu, ofarbaj u zeleno, i napravi ukras negde u dvorištu i nosač za cveće ili slično....

Definitivno se ne isplati ulagati u njega...

DuleN:
Slazem se sa Zankikijem.
Od tog camca se moze napraviti neki lep ukras za dvoriste, ali ne i sigurno plovilo... Da bi se doveo do sto god pristojnog stanja za vodu, kostace ko zna koliko...

vlajko45:
Ako baš želiš da ga kako-tako osposobiš uz manju-veću investiciju probaj ovako.

Prekontroliši komore, pod i bokove malo iznad vodene linije. Ako su ozbiljna oštećenja i mala debljina lima menjaj veće segmente/površine novim limom. Ako su manja probaj sa zakrpama. Egije moraju biti zdrave da se za njih vari. Znam čamce koji su krpljeni kovanicama po podu i dan danas plove. Ne izgledaju sjajno ali su funkcionalni.

Isplativost zavisi i da li ćeš sam raditi ili plaćaš ruke. I po kojoj ceni i u kom kvalitetu nabavljaš materijal. Prvo uradi finansijsku kalkulaciju pa uporedi sa željom koliko ti je stalo da ga vratiš na vodu. Srećno 114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju