E, ovako treba... > Plovila
Stari metalni čamac - Predlozi
zankiki:
Puno sreće! Jedva čekam slike!
petar_kozic:
Samo cepaj prijatelju i šalji slike. Ploviće on opet !
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
vlajko45:
Neka je sa srećom! Šalji slike da uživamo u baba-devojci jh
Perudja:
114 114 Izvinjavam se na pravopisnim greskama koje sam pravio masovno u predhodnom upisu, oci su mi se sklapale a ruke otkazivale, sve ono sam ispisao ukratko bilo je tu jos dosta toga ali nisam hteo da vas gnjavim. Sada idem do kuće da pogledam da li se sve osusilo i da zovnem varioca ako bude hteo da radi po ovom kijametu i zimi, ujedno cu da slikam pa vam saljem sve. Beskrajno Vam hvala prijatelji na recima podrske, još ćemo se terati 25648
Perudja:
Evo malo zanimacije. Ovih dana sam malo čačkao i krenuo u sređivanje čamca, naime prvo sam ga gulio do gole kože sa čeličnom četkom i bijaksom, skinuo sam Boga oca sa njega, ono je neverovatno bilo koliko taloga, rđe i koječega je bilo, i onda sam uzeo premazao sa osnovnom farbom 2x i ostavio sam ove delove koji treba da se izvare, dole ću po ivicama duž cele dužine da udarim novi var naćićemo neki lim nešto ću sa majstorem da vidim da ga zaštitim tu gde je najtanji, odradio sam ugradni roštilj, posle toga ide farbanje i tenda i biće matori spreman da uplovi 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju