Ajde da i ja kazem koju...
Prvo, tema je prava, gadja tacno tamo gde treba a sto i mene interesuje. Planiram kupovinu broda, slicnih dimenzija (do max 8m), po mogucstvu metalni (ne znam, valjda sto imam metalni camac a i metal je jaci od plastike

). Ideja je sazrela polako, obzirom da sam jos mlad nauticar (3. sezona na vodi). Svasta se prodaje, ima raznih cena, a ja gledam nesto sto relativno brzo moze da se sredi i privede nameni - bez mnogo cimanja oko sredjivanja. Budzet mi je slican kao Dori, mozda malko jaci, kojih par stoja...
Gledao sam i ja Vrbak - em sto mi je tacno preko puta mog pontona em sto sam vidjao starog gospodina i gospodju kako plove ranijih godina, sad su ih verovatno godine stigle pa ne plove jer je brod dosta dugo na privezu. Vidi se da je sredjivan "kao za sebe", a to nikad nema cenu niti moze biti placeno (bravice, granicnici, sundjeri, zavese i sl.). Meni je taj brod predugacak a uzan za moj ukus.
Da zakljucim - srecna nam potraga i kupovina svima koji se nadju u ovoj grupi !
ps @Zankiki - prosao si pored mene danas kad si isplovljavao, prepoznao sam ti naziv broda ali mi bilo glupo da masem