Doro, manevarske sposobnosti u dunavcima nikad nisu problem - nauči se to vremenom. Zavrtiš ga u jednu stranu, udariš u rikverc dok ne stane, ali nastavi da se okreće oko svoje ose... Samo malo sačekaš i namesti se. Nije to velika dužina da bi bio problem manevar.
Za dunavce i pecanja zbog kojih ga ti uzimaš ti je bitniji manji gaz, a mislim da bi on trebao da ima gaz 50-60cm, i to na zadnjem delu, tako da je i pristajanje sasvim

, sem na nekim dugačkim plićacima, ali jbg, na takva mesta jedino kameničanka može da pristane.
Meni je Vrbak oduvek bio želja, i da nisam pre par godina kupio (i sredio) Marissu, bio bih po ovoj ceni sigurano kupac. Što se konfora tiče, svako je različit, meni je to sasvim

i dovoljno, ali najbolje je da odeš i da vidiš brod, ako se potencijalni kupac, a trebao bi biti!
Ipak je to po ceni slično onim Holandskim, koji jesu drugačiji (širi i prostraniji), ali je ovaj sigruno brži, što nije mala stavka kad kreneš Dunavom uzvodno... Ipak se oni tamo vozaju pretežno po jezerima i stajaćim vodama, gde 1-2 kmh ne znači puno, a ja sam se otelio i produžavao brod da dobijem taj 1.5 km/h. Nije mala razlika da li uzvodno ideš 6 ili 8...
Za ovo si siguran da je kršteno napravljeno i da je održavano, a i Holanđanina od 4-5000, dok dovezeš izađe te toliko, a nisi siguran u kakvom je stanju.
Šta znam, ja bih otišao da pogledam, ako ti je konfor dovoljan računaj da možeš spustiti bar 500e... Neće ni to stajati doveka na oglasima... A vožnja sa krova nogama je leti konfor bez premca.