E, ovako treba... > Plovila

Savet: Dalamatinka ili nesto drugo

<< < (3/22) > >>

zorter:
I to je resenje ako ima prostora da tank bude ispod WC solje, sto je kod tabanasa uglavnom problem.

zorter:
Znam za pumpe, ali ne znam kako rade, odnosno gde se postavljau. Imam zamisao da se postavljaju odmah iza solje pa mi gadljivo zamisliti sta prolazi kroz nju. Pogotovo sto je nekad treba i ocistiti, popraviti.....

haklberisojer:
Pomno vas citam, sve.
Neko moje misljenje da cu tabanas kupiti ako ne budem nasao cestito poludeplasmansko korito.  Prvo sto hocu na Dunav, a drugo , mozda preteujem i mozda mastam previse, ali to se ne uklapa u moj san o ladji. Znam sve te prednosti stoje ali mi cela postavka tabanasa,lici na kadu :) Necu da idem protiv sebe. Ako ne moram...

@sale: hvala za razuman predlog za titel92. Titel mi ba sdeluje skucen, nizak. Ne moze se nista sporiti sa tim prednostima ali ja volim ladju...:) Mada nikad se ne zna...

@komso: hvala za savet za bovu i ostalo. svrati kod mene na splav ovih dana. sutra cu biti pre podne, a narednih dana popodne. Ima brodski motor svojih prednosti, ali prostor i buka. Hm...

zorter:
Komso, rado bih svratio ali sam jos prosle nedelje izvadio camac i nemam cime doci. Ali ako se ukaze prilika da uzmem od shuraka njegov camac dolazim sigurno jedan dan, sutra ne verujem, ali iduce nedelje popodne, mozda. Hvala na pozivu. Videcemo se sigurno. Pozzzzzzzz

SALE NB:
Da se razumemo, Titel 9 je razumno rešenje za jednačinu koju si sam postavio.
I zato sam ga naveo, jer je za isključivu upotrebu na Dunavu, bolji od pasare.

Ja, sa druge strane, nikad ne bih uzeo takav čamac ( nikad ne reci nikad!  :dance:), jednostavno, kad su čamci u pitanju, zadržavam pravo da budem veoma nerazuman! :taunt: :taunt: :taunt:

I zato, za mene, samo glisersko korito dolazi u obzir - sve drugo mi je jednostavno dosadno.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju