E, ovako treba... > Plovila
Savet: Dalamatinka ili nesto drugo
Darkobp:
Evo pogledaj sta pravi Kacintata tj Zoki,moglo bih zadovoljiti tvoje potrebe a i sanjim se mozes i dogovoriti oko bilo kakkvih prepravki ako ti se nesto u ovom planu i nesvidja ili neodgovara,zavisi koliko si novaca spreman da das
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=551.0
Kapetan:
ujedno za visednevni boravak je potreban i tus... ja sam imao dobra iskusva sa prenosnim tusom , kupljen je u URADI SAM za 500 din ima plasticno gumenu kesu koja se kaci na visinu i tus koji ide iz nje i mogu ti reci da sa jednim moze dvoje da se istusira.. zapremina je oko 20 litara i ono sto je dobro jeste da ga greje sunce i uek je vrela voda :)
haklberisojer:
Pazljivo citam sve predloge...
@sale : pogledacu detaljno Titel 9...
@darkobp: pogeldao sam na brzaka zokijeve ladje. Iskren da budem sve je ok, funkcionalno je, ali nesto mi "strkljavo".Realno to je jedna od najkonkurentnijih ponuda. Ali hm..ona barbina obrada izgleda bolje. Lici na ono sto traxzim...
@kapetan: prvo cu da kupim potkovicu. Gde je ta radnja ako je radnja "Uradi sam"?
@zorter: ok.. pozzz
I haval vam jos jednom svima.
Labud 1258:
Hm ... možda bi ja mogao da ti ponudim Titel 9
zorter:
--- Citat: Labud 1258 20, 09, 2009, 20:54:36 posle podne ---Hm ... možda bi ja mogao da ti ponudim Titel 9
--- Kraj citata ---
Baci sliku, da covek vidi sta nudis! :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju