Pozdrav svim "čamdžijama", kapetanima, ribolovcima i rekreativcima. Nije nas bilo neko vreme zbog zimskog sna i gletovanja, ali sada smo ponovo u igri :)
Čamac je od strane proizvođača isporučen po dogovoru 09.04.2020. godine. Ujedno, taj dan je spušten u vodu zbog nanetog antialgina. U vodi će biti do kraja godine kao što je to bio slučaj i prošle sezone kada ćemo nakon vađenja baciti pogled i iskontrolisati stanje. I tako će biti svake godine... Ukoliko bude bilo nekih problema, proizvođač će ponovo biti kontaktiran.
Šta nama preostaje? Ništa drugo sem ono gde smo stali prošle godine... Već sada pred kraj meseca imamo solidan broj sati na vodi jer kako se bolje izolovati u ova krizna vremena sem na vodi? :) A vreme ovih dana služi bez greške.
No, da ne davim o tome u ovoj temi, biće nešto uskoro više u "sektoru plovidbe" ako stignem. Ostao sam dužan mnogo lepog materijala od prošle sezone, ali ne stiže se.
Čamac je "useljen" i podešen za upotrebu za sat vremena :) Kada se samo setim kako je to sistematski išlo prošle godine, bude mi smešno :)

Servis motora odrađen u Grosu brzinom munje, nakon čega je isti popakovan na plovilo i otisnuli smo se u prvu vožnju

Sve glatko kao puter, a podaci o brzini na viskom nivou... Od prošlogodišnjih maksimalnih 10-11Km/h uzvodno:

Ove godine, "malo" bolji podaci, 16 - 17 Km/h. Tako je to kada adekvatno hranite konje van sezone pa ojačaju, i preselite podstanare Školjkoviće na otvoren Dunav.

Šta reći na kraju sem VIDIMO SE NA VODI! :)