Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
ČARDA 1215- Stari Slankamen
LSI:
Као што рекох, било је веома лепо. У пријатној атмосфери нисмо ни приметили како време пролази.
Кренули су и Занкикии супруга, а ми смо још мало, уз гитаре и песму, поздрављали годину која је овако лепо почела.
Надао сам се да ће нам се још неки од вас придружити али овог пута су само они на губитку што нису дошли. Ипак, захвалио бих се Бећару, Новусу и ЗорануТ који су нас се сетили и јавили се.
Толико од мене, уз још једно извињење што су ми неки промакли па нису снимљени али можда ће се појавити на сликама неког другог учесника у овом лепом дружењу.
Нека нам је са срећом!
MiletaStamat:
Pored ovako lepog Lazinog i Duletovog opisa današnjeg druženja, šta bih nešto još mogao dodati, osim da smo ja i moja supruga, prvog dana ove nove 2018 godine, baš uživali. Da je bilo i malo muzike pobrinuli su se Bakara i Žile sa svojim gitarama. Armin i Jelena su im pripomogli svojim vokalnim sposobnostima.
MiletaStamat:
Odavno sam sanjao da ću negde pronaći neko mesto, gde ću sedeti, uživati, sam ili sa društvom i gledati ladje kako se ljuljuškaju na talasima. Sve to sam našao na jednom mestu u Marini- Stari Slankamen
LSI:
А Срса и Срсиница? Ништа? Куку! Неће нам више доћи...
LSI:
Та ево, нашао сам их:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju