Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

ČARDA 1215- Stari Slankamen

(1/32) > >>

MiletaStamat:
Da je naš drugar Mare veliki ljubitelj nautike, pokazao je više puta. Pored toga što voli da jezdi talasima Dunava na svom čamcu, Restaurira čamce, Elise i još štošta oko nautike, često nas okuplja u svom resdtoranu Čardi 1215 u marini Stari Slankamen. Kud ćeš veće lepote sediš u Čardi, pijuckaš štagod od pića, jedeš sveže ulovljenu ribu, ja nema ništa ni protiv roštilja, gilaša ili čega drugog, uz to kroz prozor gledati čamce vezane u marini kako jedva čekaju da se otisnu uz i niz Dunav. Milina jedna.
Evo i sutra-subota- je okupljanje nautičara i prijatelja. Ko ima vremena, želje i volje neka prošeta i uveri se sam. Za hranu garantujem da će biti dobra, usluga perfektna, druženje nezaboravno puno pozitivne energije.

DuleN:
Mileta,
Aj ne reklamiraj dzabe, ovaj nece da plati...
Nego dodji sutra u Cardu da proslavimo vadjenje zuba....

LSI:
Душко, ја данас тражио гумене бомбонице за моје унуке али кажу ми - нема! Кажу, покуповао један из Пазове...

Mare:
Ovaj dule samo bojkotuje  dodo

MiletaStamat:
Došao bih rado, ali već obećao Bakari da nešto radimo oko Albina. Znaš ti mene čim se pomene neko majstorisanje oko čamca meni oči  eek,, i odmah trčim, da radim. Navukao se na restauracije i dorade  jh.

Uživajte vi, i ja sam jedno mesec dana pre tebe vadio zub, ali ti si dobro prošao ja ne.ebao, pa će biti vremena da proslavljamo.

Ako ne isplovimo i završimo ranije možda i naletimo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju