Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

ČARDA 1215- Stari Slankamen

<< < (21/32) > >>

zveki66:
Lep pocetak nove godine. Drago mi je sto sam imao priliku da se konacno upoznam sa clanovima foruma koji su danas bili u Cardi . Hvala gosn Lazi i Duletu na gostoprimstvu.
Lepota ovog dana je i uspesno zavrsena plovidba sa mojim drugarom Nesom, danas sam upio prekomernu kolicinu kiseonika tako da odoh u krevet a neke slike sa danasnje plovidbe saljem sutra.
E da, tacno u 18h. smo veceras bili na nasem klubu. 

LSI:
Хвала што сте се јавили, да не бринемо.
А да сте се смрзли, у то не сумњам.
Одморите се лепо.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Bakara:
Bilo je mnogo lepo, dan za pamćenje! Baš mi je drago što smo uspeli da se iskupimo u Čardi, i što sam konačno upoznao neke ljude koje znam dugo sa foruma  thumbup
Atmosfera je prijatna već kad se silazi u Stari Slankamen i kad se prikaže Dunav, a kad se uđe u Čardu onda postane još bolje!

Uživali smo sa svima, a ni mom klincu nije bilo dosadno jer su se tu našli iskusni animatori:

Dule, bio si u pravu za suficit, muzika se nadobijala para...!  sajkaca

Mare:
Drustvo hvala vam na poseti ako je neki propust bio to je laki kriv jer stalno je pito gde je moje mleko dodo

srsa:

--- Citat: LSI  01, 01, 2018, 19:51:05 posle podne ---А Срса и Срсиница? Ништа? Куку! Неће нам више доћи...

--- Kraj citata ---

Џабе кукаш Лазо, нећеш нас се тако лако отрести. rolleye  Један предиван дан у добром друштву и веселој атмосфери у домаћинском окружењу. Нека нам сви дани ове 2018. године протекну весело и срећно као и овај први.  114  harm  357  h44    clap

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju