Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

ČARDA 1215- Stari Slankamen

<< < (19/32) > >>

DuleN:
Ja bih da se zahvalim svima, koji su mi pomogli da mi prvi dan 2018 godine bude jedan od naj lepsih dana...
Hvala: Bakari sa porodicom, Lakiju sa Danom, Mileti sa Natasom, Srsi sa Srsinicom, Zankikiju sa Jacom Polovinom, Bisi i Ziki, Arminu.. a posbno veliko HVALA  zvekjiju69.5 i njegovom drugaru, koji su doplovli do nas !
Sve u svemu, da vas nema , valjalo bi vas izmisliti...
Hvala i krcmaru sto nas je ogulio  114

LSI:
Када би нам ова 2018. година била као што је био овај дан - не бих се жалио.

У марину сам стигао неки минут пре 12. Уместо Марка и отвореног ресторана и уместо Душка, који је требало да буде тамо у пола дванаест, дочекала су нас два наша другара по лађама, Звеки69 и Неша (да ли ми рече да је на форуму: Коле? Ех, старости, враг ти однео кости!)! Дошли су чамцем из Земуна! Баш као што су најавили.

LSI:
Онда су стигли Милета и Наташа, а за њима и Душко са Еленом. Само пар минута касније, из Новог Сада су нам дошли Занкики и његова супруга, Јасна.

Уследио је краћи обилазак понтона и разгледање чамаца, а у међувремену је и Марко отворио ресторан па смо ушли унутра. По гардероби се види да је просторија била незагрејана али овог пута ћемо то Марку опростити јер се брзо извадио и заложио и то поприлично.

LSI:
Веома нас је обрадовао долазак Урошев (Бакара) који је повео и супругу и сина, једног малог, слатког шврћу по имену Богдан Пантовић - биће то наш будући колега наутичар.

LSI:
Придружили су нам се и пријатељи из марине, Биса и Жика, а био је ту и наш Армин.
Тада су нам се придружили и Срса и његова Сања!

Али то ми морате веровати на реч јер ево, не могу да верујем, али изгледа да њих петоро нису ушли у моју галерију!

У сада већ лепо загрејаној просторији, пивом смо окитили столове (било је и других течности али пиво је доминирало), а онда су се на столу нашле прво гирице, па после рибље чорбе и печена риба - Марко и Злата су се баш потрудили и било је веома укусно.

А онда, како све што је лепо има крај, дошао је тренутак да наши јунаци дана, Звездан и Неша, пођу чамцем пут Земуна.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju