Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

MORGAN 45-1 OR

<< < (2/8) > >>

MiletaStamat:
Poštovanje Pedja, dobro došao na naš i od sada tvoj forum. Na pravom si mestu, uživaćeš ovde kao i mi čitajući tvoje tekstove i gledajući slike koje ćeš nadam se postavljati. Tvoje očigledno bogato nautičko iskustvo će nam dobro doći. U toku je i osnivanje Udruženja Nautičara "MOJA LADJA" , Udruživanjem ćemo pokušati da poboljšamo uslove bavljenja nautikom. Ako nekada doploviš do bloka 45, javi se bilo kome sa foruma, Biće nam zadovoljstvo da malo zaplovimo zajedno Dunavom i Savom, razmenimo iskustva i na kraju lepo se družimo. Još jednom dobro došao i srećno.

Bakara:
Dobrodošao Peđa!

Pogledao sam tvoje snimke na youtube-u, i veoma su zanimljivi pa sam se "subscribe-ovao" da ne propustim neke buduće  thumbup
Nadam se da će ih biti još, i da ćete uspeti da završite sve što ste isplanirali.

Jedrilica izgleda baš veliko unutra, a ako su ovo specifikacije od tog modela, to je baš ozbiljno plovilo:
širina:   11.00' / 3.35m
dužina: 45.67' / 13.92m
gaz:      6.08' / 1.85m

http://sailboatdata.com/viewrecord.asp?class_id=3746

U ovoj specifikaciji videh da je balast težine više od 5 tona, da li je to moguće?  eek

MiletaStamat:
Pregledao snimak. Super Jedrilica, za zavidnim prostorom u potpalublju. Čekamo nastavak snimka. Ako bi me neko sada pitao koje su mi želje to je da radim posao koji ti radiš. Što volim čamce  i da majstorišem oko njih, nema mi većeg zadovoljstva. Pozdrav Pedja.

peckfilipovic:
Naletim u jednoj marini na kopiju mog broda(starret 45) ga nazvali posle jer je ta firma kupila otisak za pravljenje.
Ljudi hvala na lepim recima,ja sam jos u radnji 4pm kod mene a imam jos bar jedno sat dva da odgulim pa kuci na odmor.
Drago mi je da sam na forumu,bar sa nekim koga interesuju brodovi da pricam(nasi ili krece ili voze kamione ) od nasih nemas sa kim,neinteresuje ih i valjda nisu ni odrastali na neki nacin sa vodom.
Sve u svemu ako vas interesuje,mogu da pumpam sa slikama ovde radova iz marina,slika sa vode ovde i sve vezanog za brodove ali opet ne bih da smaram puno,pa mi javite koliko je to ok.
Pozdrav

Sent from my SAMSUNG-SM-G891A using Tapatalk

peckfilipovic:

--- Citat: Zox  13, 10, 2017, 22:09:38 posle podne ---Добро дошао.
Погледао сам пажљиво фотографије ваших радова, нарочито биминија.  Сви модели су прелепо урађени, али издвојио бих моделе који омогућавају по избору полу или комплетно затварање, то су били увек моји фаворити.
Веза: http://www.adriaticlux.com/portfolio/

--- Kraj citata ---
Hvala Zox
Ja inace jedini u sirem kraju ovde radim jednu vrstu prozora sa tankim rajfeslusima izmedju panela,ni sa jedne strane se nevide  i izgledaju elegantnije nego fabricki

Sent from my SAMSUNG-SM-G891A using Tapatalk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju