Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

MORGAN 45-1 OR

(1/8) > >>

peckfilipovic:
Pozdrav svima,
Ja sam Pedja iz nekad bloka 45 NBG sad sam mislim u zadnjih 5 godina na Floridi mali grcki grad Tarpon Springs.
Trenutno renoviram jedrilicu klasicnu iz 1965 od 12 komada Carlie Morgan arhitekta i skipper.
Inace se bavim profesionalno jahtama,specijalnost su mi jedrilice i diler sam za Sta Lok mehanicke fitinge za rigging broda.
Uza specijalnost mi je eksterijer i enterijer jahti,radim custom izradu dodgera,biminija,pokrivaca,sjenila,pokrivaca jedara,popravke jedara i svega vezanog za brodove.
Moj sajt je www.adriaticlux.com
A mala prica o brodu koji smo uzeli da vratimo u zivot mozete naci na you tubu "Sailing Salonika".
Eto onako ukratko puno pozdrava svima i mirno more

Sent from my SAMSUNG-SM-G891A using Tapatalk

srsa:
Добро дошао Пеђа.  114   Надам се да ћеш нас "почастити" фотографијама изведених радова током рестаурације једрилице.  k5

LSI:
Добро јутро, Пеђа, и хвала што сте нам улепшали ово јутро.

Улепшали сте га из више разлога.

Прво, што сте нам омогућили да видимо слике једног лепог глисера и једне лепе једрилице. Својим изгледом та пловила одскачу од већине наших, којима ми овде пловимо, на којима свашта радимо, довијајући се и борећи се с у жељи да своју љубав према води, пловидби и пецању некако остваримо.

Друго, ваша прича је прича човека који је очигледно нашао свој пут из ове наше Србије до далеке Америке, у којој је нашао своје место под сунцем. Не верујем да је тај пут био лак и брз али ма какав да је био, верујем да би било лепо да нам некад напишете нешто и о томе.

Са ових слика не могу да проценим да ли су снимљене пре или после ових последњих урагана, али по тону ваше поруке рекао бих да сте имали среће и да су вас олује заобишле.

Као и Срса, надам се да ћете причу о реновирању једрилице пропратити низом слика које ће нам показати читав ток од почетка до завршетка радова. Има овде на форуму међу нама и оних који су прави једриличари, који плове Дунавом и Савом, а има и оних који плове Егејским морем и Јадраном - сигуран сам да ће и они уживати у вашим текстовима.

Mornar u kanalu:
Pozdrav , hvala Bogu posle dužeg vremena da pristupi neko koga zanimaju jedrilice .

zveki66:
Dobro dosli. Zivotni san mnogih od nas, da spojimo korisno i lepo a pritom biti na vodi. Sigurno da Vam nije bilo lako da dodjete do tog cilja ali ste uspeli i zato svaka cast.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju