Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
MORGAN 45-1 OR
peckfilipovic:
--- Citat: Zox 13, 10, 2017, 22:09:38 posle podne ---Добро дошао.
Погледао сам пажљиво фотографије ваших радова, нарочито биминија. Сви модели су прелепо урађени, али издвојио бих моделе који омогућавају по избору полу или комплетно затварање, то су били увек моји фаворити.
Веза: http://www.adriaticlux.com/portfolio/
--- Kraj citata ---
Na slici je pre i posle
Sent from my SAMSUNG-SM-G891A using Tapatalk
peckfilipovic:
--- Citat: Bakara 13, 10, 2017, 09:03:30 pre podne ---Dobrodošao Peđa!
Pogledao sam tvoje snimke na youtube-u, i veoma su zanimljivi pa sam se "subscribe-ovao" da ne propustim neke buduće thumbup
Nadam se da će ih biti još, i da ćete uspeti da završite sve što ste isplanirali.
Jedrilica izgleda baš veliko unutra, a ako su ovo specifikacije od tog modela, to je baš ozbiljno plovilo:
širina: 11.00' / 3.35m
dužina: 45.67' / 13.92m
gaz: 6.08' / 1.85m
http://sailboatdata.com/viewrecord.asp?class_id=3746
U ovoj specifikaciji videh da je balast težine više od 5 tona, da li je to moguće? eek
--- Kraj citata ---
Hvala Bakara
Jeste to su podaci od broda.
Inace je napravljen za trke na otcorenom ali su ubrzo promenili pravila pa je prestao da se proizvodi.Kasnije je kompanija jedna odkupila mold za pravljenje i radila ih sa malim prepravkama do' 89
peckfilipovic:
--- Citat: zveki66 13, 10, 2017, 08:20:51 pre podne ---Dobro dosli. Zivotni san mnogih od nas, da spojimo korisno i lepo a pritom biti na vodi. Sigurno da Vam nije bilo lako da dodjete do tog cilja ali ste uspeli i zato svaka cast.
--- Kraj citata ---
Hvala Zveki66
Da,i meni je bio san da radim brodove godinu dana u japankama.
Pravo da ti kazem,put je a jos je natopljen suzama,besom i bolom.To je samo motiv da se grebe jace noktima po betonu.Idemo dalje ,rastemo,presli smo pocetne nivoe i decje bolesti,nismo vise nepoznati .
Sada znaju,kad treba nesto kvalitetno kome da se jave.Sad me na ulasku u marinu nepitaju ko sam i sta cu tu,vec mi kazu dobro dosao kuci.
Pozdrav
srsa:
.Sad me na ulasku u marinu nepitaju ko sam i sta cu tu,vec mi kazu dobro dosao kuci.
114 114 114 114 clap clap clap
peckfilipovic:
--- Citat: srsa 15, 10, 2017, 05:27:16 pre podne ---.Sad me na ulasku u marinu nepitaju ko sam i sta cu tu,vec mi kazu dobro dosao kuci.
114 114 114 114 clap clap clap
--- Kraj citata ---
Kako da ubacim video ovde
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju