Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

MORGAN 45-1 OR

<< < (6/8) > >>

peckfilipovic:

--- Citat: neptun  16, 10, 2017, 21:27:14 posle podne ---pozdrav.
super prica i svaka cast na izboru posla. odlicno je ako posao moze da se veze za ono sto volis. treba paziti da ti to posao ne upropasti. vidim da je kod vas to kako treba.
ova prica o ljudima koji dodju na brod pa sede na kanapima piju i potpuno ih ne zanima cela prica o plovidbi je redovna.
na jedrilici je to najizrazenije.pozovem ljude,oni odusevljeni dodju..a kad se isplovi u totalnom su cudu sto to nije kao na tv. da lezis pijes pice voda zubori.jos kad devojke dodju u suknji pa im treba pola sata da predju na brod..al to je normalno,manjina je onih koji su bas zagrizeni nauticari,pa se i ne moze ocekivati da imaju neko iskustvo ili interesovanje. mada cesto se neko upeca i zarazi nautikom posle par izlazaka na vodu.

--- Kraj citata ---
Kazu,kad volis ono sto radis onda nikad neides na posao.
Bojim se da mi je posao doneo ono kao ginekologu haha,pa kad me pozovu na camac ja vrtim ocima kao jel moram.
Salu na stranu mada opet i ima istine tu,ja sam nekako vezao svoju strast za jedrenje tako da cak i kad odem na brod od milion(a radio sam Azimut 130 novi) od 9 M nekako mi nije interesantno.Drazi su mi brodovi stariji gde je neko nesto pravio,obradjivao drvo,uneo novinu u starinu i jos ako ima nov motor imas sta i da gledas.
Prvih 4 slike,brod je iz 1960,ubaceni novi motori,ja sam radio ograde platna sedista i lezaj i sank sa marine vinyl(brodska koza)
Pfipfetex rupicasto platno i Sunbrella od Glen Raven.
Ovo dalje sedista i svasta nesto Azimut 130

Sent from my SAMSUNG-SM-G891A using Tapatalk

MiletaStamat:
Pedja davno sam negde čuo da ako želiš da uspeš u inostranstvu beži od naših ljudi. Družeći se sa njima samo ćeš štetu da vidiš. I tamo su ljubomorni, podvaljuju, kradu, pijanče, tuku se i svašta drugo. Naravno ima izuzetaka, njima svaka čast. Uzdaj se ti u se i u svoje kljuse. Uživaj u NAUTICI, a ako tu ima i profita za tebe i tvoju porodicu još bolje.  Spojio si lepo i korisno kud ćeš veće sreće. Pozdrav 6589,

peckfilipovic:

--- Citat: da se čovek pita  17, 10, 2017, 08:14:25 pre podne ---Pedja davno sam negde čuo da ako želiš da uspeš u inostranstvu beži od naših ljudi. Družeći se sa njima samo ćeš štetu da vidiš. I tamo su ljubomorni, podvaljuju, kradu, pijanče, tuku se i svašta drugo. Naravno ima izuzetaka, njima svaka čast. Uzdaj se ti u se i u svoje kljuse. Uživaj u NAUTICI, a ako tu ima i profita za tebe i tvoju porodicu još bolje.  Spojio si lepo i korisno kud ćeš veće sreće. Pozdrav 6589,

--- Kraj citata ---
Naravno da ima profita jer nebi ni radio ovo,ali ima mnogo ali dok se dodje do profita.Nekako profit mi je zadnji tu dok se sve ostalo spakuje.
Vidi,ima nasih koji su uspeki u poslovima,ali su vise kao pojedinci.Nazalost,mislim da se mnogo vise moze uraditi spajanjem par pojedinaca ali neizvodljivo.Hteo ja pored ovog posla da pokrenem jos jedan a covek me pita sta cu ti ja.Ja kazem pa ti mi trebas za deo posla koji ja neradim a on meni a sto neradis a ovo a ono.pa nemoze jedan covek sve da radi,pitaju te sta da rade imas li neku ideju ti kazes,objasnis ali opet neveruju sami sebi ja mislim.Tako da sam im svima dao 2 nedelje da se organizuju ,isteklo nista posao u fioci iddja ceka izgleda mene kad budem mogao sam sve ili nadjem meksikance da rade.
Nazalost,mislim da mozemo velike stvari da radimo ali smo od ideje do realizacije losi

DuleN:
Pedja
Drago mi je da si se pojavio na ovom forumu, a jos mi je draze da vidim naseg coveka koji je nasao sebe u inostranstvu... Na zalost, ja sam proveo 25 godina u inostranstvu i vratio sam se ovamo bez da se zamislim u opste...
To sto Mileta napisa, velika je istina ... Nasi ljudi su me u inostranstvu kostali ihaaaa, al nema veze, niko me nije terao da guram u kola onima koji nicemu ne vrede..
Da si ziv i zdrav i sve tako pun pozitivne energije !!!
 114 114 114

peckfilipovic:

--- Citat: DuleN  17, 10, 2017, 14:40:36 posle podne ---Pedja
Drago mi je da si se pojavio na ovom forumu, a jos mi je draze da vidim naseg coveka koji je nasao sebe u inostranstvu... Na zalost, ja sam proveo 25 godina u inostranstvu i vratio sam se ovamo bez da se zamislim u opste...
To sto Mileta napisa, velika je istina ... Nasi ljudi su me u inostranstvu kostali ihaaaa, al nema veze, niko me nije terao da guram u kola onima koji nicemu ne vrede..
Da si ziv i zdrav i sve tako pun pozitivne energije !!!
 114 114 114

--- Kraj citata ---
Hvala Dule
Mislim da su me brodovi i ljubav prema vodi odvojili u stranu,a nekako sam naucio na moju samocu
Pozdrav

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju