Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

MORGAN 45-1 OR

<< < (5/8) > >>

peckfilipovic:

Vadjenje dizel motora iz broda ja i Ella na jugu Texasa gdje smo uzeli brod.Motor totalno zardjao dizel Westerbeke 4107 .
Nasli smo kasnije jedan noviji Perkins 4108 dizel isti model uradjena generalna ceka ugradnju

Sent from my SAMSUNG-SM-G891A using Tapatalk

peckfilipovic:
Nadjem nasem jednom brod povoljno evo kako izgleda i kako ga pazi,dovezem ga na jedra 30 milja  i to mala sa drugog manjeg broda pre godinu dana i nista nije pipnuo jednom smo zvali da dodje jer sam gurnuo pumpe poceo da tone.Nije ga obisao 4 meseca ,o tome ti pricam...

MiletaStamat:
Nije to usamljen slučaj, ima toga i ovde u Srbiji, pojedini ne obidju svoje barke ni po godinu dana, neki i više. Prošle godine sam vezao čamac u rukavcu na Adi Ciganliji, kažu čuvari da pojedinci nisu došli da obidju čamce godinama. Čamci zarasli u mahovinu, neki do pola puni vode, uhvatila se žabokrečina, Užas. Ja se razbolim kad par dana ne mogu da odem na čamac, a na njemu uvek nešto briskam, i glancam. To mi uživanje. Ne razumem ljude koji imaju čamac i ne obilaze ga i ne plove sa njim. Valjda im služi da se samo hvale kako imaju barku, a što stoji usidrena i propada njima nije važno.

peckfilipovic:

--- Citat: da se čovek pita  15, 10, 2017, 20:35:23 posle podne ---Nije to usamljen slučaj, ima toga i ovde u Srbiji, pojedini ne obidju svoje barke ni po godinu dana, neki i više. Prošle godine sam vezao čamac u rukavcu na Adi Ciganliji, kažu čuvari da pojedinci nisu došli da obidju čamce godinama. Čamci zarasli u mahovinu, neki do pola puni vode, uhvatila se žabokrečina, Užas. Ja se razbolim kad par dana ne mogu da odem na čamac, a na njemu uvek nešto briskam, i glancam. To mi uživanje. Ne razumem ljude koji imaju čamac i ne obilaze ga i ne plove sa njim. Valjda im služi da se samo hvale kako imaju barku, a što stoji usidrena i propada njima nije važno.

--- Kraj citata ---
Izgleda da je tako.
Stavljali slike po FB a mene molili da im obidjem brod jer je oluja.Ja majmunu kazem pa sto nedodjes treba da se preveze kaze nema vremena sedi u kafani ,hahaha pa sta da kazes dalje

neptun:
pozdrav.
super prica i svaka cast na izboru posla. odlicno je ako posao moze da se veze za ono sto volis. treba paziti da ti to posao ne upropasti. vidim da je kod vas to kako treba.
ova prica o ljudima koji dodju na brod pa sede na kanapima piju i potpuno ih ne zanima cela prica o plovidbi je redovna.
na jedrilici je to najizrazenije.pozovem ljude,oni odusevljeni dodju..a kad se isplovi u totalnom su cudu sto to nije kao na tv. da lezis pijes pice voda zubori.jos kad devojke dodju u suknji pa im treba pola sata da predju na brod..al to je normalno,manjina je onih koji su bas zagrizeni nauticari,pa se i ne moze ocekivati da imaju neko iskustvo ili interesovanje. mada cesto se neko upeca i zarazi nautikom posle par izlazaka na vodu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju