E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Dilema-ovlasceni servis ili ne
DuleN:
PRC je svugde napisano...
Od toga ne mozemo da pobegnemo...
Bio mi prijatelj u Las Vegasu i ono da nam donese neki suvenir, doneo zeton iz kazina od 50$... Lep zeton, al kad ga okrenes sa strane, isto ugravirano tri magicne reci...
mesechar:
interesantno je kad vec povedosmo temu o ovlascenim servisima ..,zastupnicima...kupis Jamahu 50high trust dokupis separator vode ,digitalni protokomer ,imobilajzer daljinski upravljac i ceh izadje 8800e isporuce ti u Srbiji motor sa cink protektorima pa onda moras da dokupis i magnezijumske jer ovi su za more jelte....iako srbija nema more.....
zveki66:
--- Citat: STG 06, 09, 2017, 15:42:22 posle podne ---Koji motor je u pitanju?
Ima ovlascenih servisa i na reci, pa mozete otici camcem ili pak neko od njih izlazi na teren...
--- Kraj citata ---
Motor je Mercury teretni, 9.9 duga noga. Mozda gresim ali koliko znam nema nijednog ovlascenog servisera duz celog Zemunskog keja. Izlazak na teren verovatno kosta koliko i sam servis tako da se za motor te velicine ipak to ne isplati.
STG:
--- Citat: zveki66 07, 09, 2017, 08:32:02 pre podne ---
--- Citat: STG 06, 09, 2017, 15:42:22 posle podne ---Koji motor je u pitanju?
Ima ovlascenih servisa i na reci, pa mozete otici camcem ili pak neko od njih izlazi na teren...
--- Kraj citata ---
Motor je Mercury teretni, 9.9 duga noga. Mozda gresim ali koliko znam nema nijednog ovlascenog servisera duz celog Zemunskog keja. Izlazak na teren verovatno kosta koliko i sam servis tako da se za motor te velicine ipak to ne isplati.
--- Kraj citata ---
Mislim da gresite.
Na samom keju, iznad/malo uzvodno od "Jugoslavije" i naspram gornjeg spica V.R. ostrva se nalazi marina "Nautec" koja ima verovatno i najbolje strucnjake za vanbrodske motore, a ovlasceni su za Mercury.
Jedan od mojih motora je tamo kupljen i redovno servisiran.
Dodjem camcem do njihovog slepa, oni skinu motor sa camca, postave na stalak, urade sta treba i na kraju motor vrate gde treba.
DuleN:
http://www.nautec.rs/ je ovlasceni servis za Mercury
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju