E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Dilema-ovlasceni servis ili ne
DuleN:
Maveric, da u pravu si, na zalost.
Kupio sam Mercury 50 ks i stigao je uredno upakovan u sanduk, na kome naravno pisu one tri naj cesce upotrebljavane i vidjane reci ( Made In China ).
Motor je dosao bez icega drugog, pa da bi se stavio u funkciju moralo se kupiti:
- rezervar
- sajle za upravljanje
- obrtometar
.....i naravno ELSA, posto se motor isporucuje sa nekom fabrickom, koja cim malo dodas gas udje u blokadu jer pretera sa obrtajima...
Ostaje za utehu sto sam ga kupio na sajamskom popustu, pa se sve spakovalo u taj popust...
maverick:
A mi, vi...smo ipak malo trziste i uvoznici nas na nekim stvarima šišaju ali eto i mi se dovitlavamo s njima...cekamo popuste...akcije pa popust za gotovinu gotovine id itd...ali neke tehnicke norme ipak treba ispostivati...taj nesretni separator...treba...jbg bez rezervoara ne ide... lol Ali ne treba tu ni biti toliko negativan...to su stvari koje kupimo da uzivamo i na takav nacin treba tome i pristupiti od pocetka thumbup
STG:
Zaista je moguce da se motor isporucuje bez rezervoara?!
DuleN:
--- Citat: maverick 06, 09, 2017, 17:32:10 posle podne ---A mi, vi...smo ipak malo trziste i uvoznici nas na nekim stvarima šišaju ali eto i mi se dovitlavamo s njima...cekamo popuste...akcije pa popust za gotovinu gotovine id itd...ali neke tehnicke norme ipak treba ispostivati...taj nesretni separator...treba...jbg bez rezervoara ne ide... lol Ali ne treba tu ni biti toliko negativan...to su stvari koje kupimo da uzivamo i na takav nacin treba tome i pristupiti od pocetka thumbup
--- Kraj citata ---
Da u pravu si...
U stvari, ispalo je dobro sto nisu dali rezervoar, pa sam kupio dva prohromska Yamahina sa onim prikljuckom sa krilcima, pa sad cas posla prebacim prikljucak sa jednog na drugi...
yopatami:
DuleN, da li i na pločici motora pišu iste tri reči?
Da nije samo sanduk prc
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju