E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Dilema-ovlasceni servis ili ne
zveki66:
Nisam znao da su ovlasceni, hvala i STG i DuleN na ovoj informaciji, zvacu ih i ako je sve tako dogovaram se sa njima za redovan servis.
STG:
--- Citat: zveki66 07, 09, 2017, 11:10:04 pre podne ---Nisam znao da su ovlasceni, hvala i STG i DuleN na ovoj informaciji, zvacu ih i ako je sve tako dogovaram se sa njima za redovan servis.
--- Kraj citata ---
Svakako lakse nego nositi na Ibarsku, a mnogo strucniji i uljudniji.
Na kraju, zar nije zgodnije resiti to u komsiluku?
Zaista su za svaku preporuku, bar sa moje strane.
zveki66:
Iskoristio sam priliku pa sam "skoknuo" pre par sat do njih, na moje veliko iznenadjenje tamo sretnem Gorana koga znam iz vrmenea dok smo se bavili istom profesijom, sada radi kao serviser. Malo popricali i dogovorili se da doteram ladju do njih a oni ce podici motor i u istom danu uraditi servis i vratiti ga nazad.
Kad se setim samo kako sam se cimao prosle godine na Ibarsku taz
STG:
--- Citat: zveki66 07, 09, 2017, 14:19:07 posle podne ---Iskoristio sam priliku pa sam "skoknuo" pre par sat do njih, na moje veliko iznenadjenje tamo sretnem Gorana koga znam iz vrmenea dok smo se bavili istom profesijom, sada radi kao serviser. Malo popricali i dogovorili se da doteram ladju do njih a oni ce podici motor i u istom danu uraditi servis i vratiti ga nazad.
Kad se setim samo kako sam se cimao prosle godine na Ibarsku taz
--- Kraj citata ---
Nisu za poredjenje sa glavnim uvoznikom, tj gospodom sa Ibarske.
Imao sam priliku da vidim kako gore pomenuti rade i stvarno nema smisla stavljati ih u isti kos sa Nautec-om.
Kako god bilo, drago mi je da ste se odlucili za njih i da ce sve zavrsiti na Vase zadovoljstvo.
114
DuleN:
He, he, pa bre vi ste komsije i ne znate ko je ko... Treba mi iz provincije da vas obrazujemo dodo
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju