E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Dilema-ovlasceni servis ili ne
Ljuba:
Zavisi od slučaja, znam da su neki servisi (i za vozila i za vb motore) gubili zastupništvo ako se pokaže da nisu dorasli.
Što se tiče vozila, posle svake posete ovlašćenom servisu direktor me cima na email da ocenim njihov rad.
neptun:
--- Citat: Ljuba 21, 08, 2017, 09:55:44 pre podne ---Zavisi od slučaja, znam da su neki servisi (i za vozila i za vb motore) gubili zastupništvo ako se pokaže da nisu dorasli.
Što se tiče vozila, posle svake posete ovlašćenom servisu direktor me cima na email da ocenim njihov rad.
--- Kraj citata ---
Verovatno sam malo preterao,sigurno ima i ok.tih servisa. Ali retko.obicno su to vece radnje gde ima vise majstora, a od njih sve zavisi. Ovaj direktor samo salje ovaj mail...
bugi:
Kupih ja nov motor i stvrno mi je bilo puno 50 eu za podmazivanje dve svecice i ulje u cizmi...Tohatsu 9.8 2T
Ramisljam ako nesto rikne dobicu novi deo i to mi se isplati
Prodam motor posle godinu dana i uzmem hondu staru jednu sezonu,kupljenu u Srbiji i ne dobijem garanciju
Dodje prolece i servis i pitam majstora sta cu za garanciju...kaze covek lepo da ne brinem jer zna i motor i ko je kupio i da ima 50 sati rada...samo ti servisiraj kako ti kazem i ne brini nista
Tako je i bilo...vozim,odrzavam i platim koliko treba. Ako stane imam koga da zovem i boli me uvo a u tome je poenta. To sto mi mislimo da je motor star 10 godina siguran i pouzdan je jedna stvar a to sto je majstor sve video da se treba menjati posle 10 godina je druga stvar...a to kosta koliko kosta i opet me boli uvo. Sipam vozim i odrzavam
yopatami:
Nisu svi te sreće.
Znači, nije preporuka.
Drivee:
Pozdrav,
Ja servis na autu radim sam godinama a pocecu i motor da radim sam. Nema tu sta pameti. Na you tube i sve detaljno opisano, sta i kako. Recimo, moj servise mi je radio servis pun, nisam imao dobar kontrolni mlaz. Na kraju godine, stao skroz. Sve izgorelo, impeler, kucist epumpe. Ispostavilo se da imam rupu izmedju izduva i usisa vode za hvadjenje. Uradio je sve ponovo itd i naravno naplatio mi je iako je to treba da vidi odmah pri prvom servisu. lako je po mom dzepu udarati. Da je on platio, sledeci put bi gledao sa 4 oka. A sta sada, sta je tu je.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju