E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Dilema-ovlasceni servis ili ne
yopatami:
Cifra 6 -700 i plus dinara mi zvuči nestvarno malo.
Čak i da je nekoliko puta veća, nema dileme.
Ovlašćeni servis.
neptun:
ovlasceni ako radi obavezno mu stojis iznad glave.ne bih dao da pipne iza vrata.isti slucaj sa automobilom.
jedino ako bas znam servisera i ne sumnjam.
bio sam prisutan kad je ovlasceni servis upropastio skoro nov automobil,tako da je motor prolupao posle par stotina km i to daleko od bg.
oni nista ne popravljaju ,poskidaju ono u sta sumnjaju i stavljaju novo,a ti delovi,prva ugradnja su daleko kvalitetniji od tih zamenskih.ove posle valjaju...
problem je sto te zamenske ugrade uglavnom nevidjeno traljavo,zabice, podloske, neke gumice,to pola polome ili ne vrate na mesto....
maverick:
Kupio sam tu u Hr novi tohatsu 30 ks prije godinu i pol dana...prvi servis na 20 sati 70 eura....drugi nakon godine dana 70 eura....ne znam koliko ce kostati treci. Inace motor je proslinio na nekoj brtvi...i dosao servis odvezao motor i vratio nazad ...Kod nas je garancija poprilično bitna i tesko da bih je propustio za 100 eura maximalno godisnje...e sad sto ti vasi rade za 250 eura...stvarno ne znam
zveki66:
U pitanju je Mercury 9.9 teretni. Prosle godine prvi servis na 20 sati kostao skoro 10.000. Zamena ulja, podmazivanje i dve svecice jer su ove u njemu po serviseru posle 20 sati rada bile previse cadjave. Sve ukupno sat vremena posla. Ove godine moja pretpostavka je da ce biti oko 8000 sem ako ne budu menjali svecice a mozda me opet iznenade sa novom garniturom. Cifra od 90 eura nije mnogo naspram 250 ali vredi li to i toliko, verovatno ne ali se time cuva garancija.
zankiki:
--- Citat: neptun 18, 08, 2017, 20:58:25 posle podne ---ovlasceni ako radi obavezno mu stojis iznad glave.ne bih dao da pipne iza vrata.isti slucaj sa automobilom.
jedino ako bas znam servisera i ne sumnjam.
bio sam prisutan kad je ovlasceni servis upropastio skoro nov automobil,tako da je motor prolupao posle par stotina km i to daleko od bg.
oni nista ne popravljaju ,poskidaju ono u sta sumnjaju i stavljaju novo,a ti delovi,prva ugradnja su daleko kvalitetniji od tih zamenskih.ove posle valjaju...
problem je sto te zamenske ugrade uglavnom nevidjeno traljavo,zabice, podloske, neke gumice,to pola polome ili ne vrate na mesto....
--- Kraj citata ---
Apsolutno nisi u pravu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju