Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Registracija samogradnje

<< < (3/17) > >>

DuleN:
Ljubo, ne mora da se zaposli diplomirani inzenjer brodogradnje, vec se s njim moze potpisati dogovor ili neki drugi dokument.
Inace, koliko je znam ovo traze samo u begradskoj kapetaniji....

Ljuba:
Ma nisu ni oni krivi nego im bio došao neki iz ministarstva i "prosuo" znanje, isti taj je hteo da nas natera da im dovozimo plovila na registraciju.
Dule, meni su tako rekli doslovno, imam i svedoke, ljudi se krstili kad su čuli, ajde za ozbiljna plovila ali čamci-kade...

broker975fx:
Nesto nisam pratio na casu, plastiku aqva lux mogu da registrujem prvi put po starom, sa urednim racunom i papirima koje sam dobio od proizvodjaca?

Vuk:
Evo ja hocu da otvorim radionicu za izradu metalnih camaca. Potpuno neisplativo! Svaki mesec dazbine i doprinosi a zarada na metalnom camcu 100 eur i jos da gledam u pasulj kad cu koji camac prodati. Sacekacemo Septembar i zivo me intersuje kakvo ce biti resenje registracije samogradnje.

Misha D:

--- Citat: broker975fx  25, 08, 2017, 19:20:00 posle podne ---Nesto nisam pratio na casu, plastiku aqva lux mogu da registrujem prvi put po starom, sa urednim racunom i papirima koje sam dobio od proizvodjaca?

--- Kraj citata ---
Naravno da možeš. Aqua lux je proizvod registrovane firme koja ti je dala i račun i fiskalni račun.
Čak, možda, neće tražiti da urade tehnički pregled.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju