Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Registracija samogradnje
MiletaStamat:
Miloše dobro došao, običaj je da se novi članovi predstave u posebnoj temi, kažu nešto o sebi, svom čamcu, gde plove ili gde će ploviti. Lepo je videti i slike čamca. Sad pošto ti još nisi preuzeo čamac, što se mene tiče oprošteno ti je kgk.
Registraciju čamca sam obavio pre neki dan, i jeste na tri godine. Najbolje je kada dobiješ čamac i papire za isti, da sve to odneseš u kapetaniju po mestu prebivališta, mislim papire. Oni će ti tamo reći da li su ti papiri u redu, ako nešto nedostaje da dopuniš. Čamac bi trebalo da pregledaju, najoblje je ako ti je u nekoj marini, tamo oni organizuju tehničke preglede. OSOBLJE MARINE ZNA RASPORED. Kad ti pregledaju čamac sastaviće zapisnik, dati ti takse koje treba da uplatiš, kad uplatiš sve papire ponovo u kapetaniju, gde će ti uraditi plovidbenu dozvolu na tvoj ime, sa podacima čamca i motora u njoj.
milos11080:
hvala puno, upravo zvao marinu, kada sam procitao post, sve moze da se kod njih ili preko njih da se sredi. a i to mi je najbitnije a ne da se mlatim po salterima, te fali ono te fali ovo. slike postavljam cim bude gotovo plovilo-) hala jos jednom
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju