Ko nije plovio,ko nije brodio, taj kao da se upola rodio, kao da je upola živeo. ,, Druga strana vetra ,, Miroslav Mika Antić - Skipper.rs
0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Ne kapiram danas nije 1 april :nono:Zašto nije ostavljen link na kome je ovaj text objavljen, autori texta ništa ne znače - gde je link. Ovo nigde nisam našao na netu. Nemojte se zezati sa ovim nema šale.
Citat: broker975fx 11, 04, 2010, 14:56:01 posle podneNe kapiram danas nije 1 april :nono: Zašto nije ostavljen link na kome je ovaj text objavljen, autori texta ništa ne znače - gde je link. Ovo nigde nisam našao na netu. Nemojte se zezati sa ovim nema šale.Predpostavljao sam da je tako nešto u pitanju, posebno što sam i ja zakačio nešto slično za Kapetana prošle godine za 1 april a opet moram priznati da sam u trenutku pomislio da je istina :suicide:
Ne kapiram danas nije 1 april :nono: Zašto nije ostavljen link na kome je ovaj text objavljen, autori texta ništa ne znače - gde je link. Ovo nigde nisam našao na netu. Nemojte se zezati sa ovim nema šale.