E pa ti budi sad homosek...misi to ...jel
PAŽNJA! OPREZ!
Ovo može da bude obična NAVLAKUŠA!
Dok ne razvešeš čvor na tom belom makrameu (ili već kako se to zove sa tim čvorićima i resama) NE VERUJ!
Video sam neke vrlo zgodne, prsate - pamet da ti stane, da poludiš.
A kad pipneš dole - onda ne znaš šta ćeš sa sobom.
Dole - "prstić ispod pupka"!
Da poželiš da i sam postaneš nindža i da ih sve takve polomiš!
Da me ne bi neko prozivao zbog seksualne diskriminacije - nemam ja ništa protiv te njihove "orijentacije" sve dok se oni drže svog društva i druže sa sebi sličnima. Ali kad običnog balkanca navlače - e, to ne može.
Kad vidim u onim američkim filmovima kako takve tipove prikazuju kao simpatične, čak sjajne, momke - odmah preabcujem na drugi kanal, a neke od njihovih serija u kojima su homići medju glavnim likovima ne gledam već godinama.
Sad nam nabijaju na nos njihove guz..e nekakvim paradama (oni to nazivaju: paradama ponosa, Bože me sačuvaj!).
NE, ne i za uvek NE!
Nas u Srbiji i bez toga ima svake godine sve manje, a odobravanjem i povladjivanjem tome da bi se dodvorili nekim izopačenim svetovima neće učiniti da nas bude više.
Uh - ja opet zastranio. A sve je počelo piletinom. Ma, izgleda da stvarno nije zdrava.
Evo, neću više ali neću da brišem. Žao mi tolikog pisanja. Prepuštam administratoru da oceni da li će ovo da ostane ili će da briše...