Nisi zakeralo Georgije ni u kom slučaju

, Gledao sam taj post što si mi preporučio. To je više nego savršeno, i ta platforma je super odradjena. Meni bi to za sada bila velika investicija, ali da je dobro nema govora. Čovek je to profesionalno odradio. Ja mislim samo da mi mesto za motor ostane na zrcalu, ali tu nema nikakvog ojačanja, nema unutra blažujke koju obično stavljaju, gore je čovek stežući motor čak izbušio rupe u obliku dva kruga toliko je zatezao šrafove. Sutra sve to slikam i postavljam. Ja sam mislio pošto je zadnja strana dostupna, kroz tu komoru u kojoj kažeš obično stoji rezervoar, akumulator i ostale potrepštine, da ošmirglam plastiku, dobro očistim, iz jednog komada ukrojim blažujku, premažem je dobro smolom, podvučem tako upasovanu zalepim za zadnju stranu čamca, ona će dohvatiti gore do vrha plastike, tj.spoja i biće toliko debela da udje izmedju zadnjeg dela plastike i tog bunarčića kuda izlazi voda, sve će se to sa unutrašnje strane ponovo premazati smolom zalepiti koji sloj onog mata ili rovinga kako se već zove, nekoliko cm će se nastaviti prema bokovima čamca da se sve ukruti i bolje drži. Kada sam danas pričao sa jednim plastičarem, on podržava ovo, ako se sve dobro odradi, mislim da se posle može kačiti i 100 kila pozadi i da će izdržati. Vidim na ovom postu da je zatvoreno mesto gde se kačio motor, i motor pomeren na novoizgradjenu platformu, dok ja za sada želim da mi motor ostane na čamcu, tj, na fabričkom mestu krmene daske. E sada sve ja to lepo pišem i zamišljam, nadaam se da ću sprovesti u delo i da će dobro ispasti. U svakom slučaju propratiću rad slikama i tekstom. Šteta što ranije nisam uzeo čamac, dok je bilo toplije, jer ne bi morao da čekam do proleća i odgovarajuće temperature za rad sa plastikom. Ali ne brinem, biće posla i zimus u garaži se u svakom slučaju može šmirglati drvenarija, vrata i deo oko vrata, kabinska pregrada.