E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...
popravka camca
Kr100ns:
--- Citat: Bakara 05, 07, 2016, 13:21:23 posle podne ---Tako i ja planiram ako nabavim jaci motor, cisto malo da ga ojacam jer ne znam zasigurno u kakvom je stanju. Jel ti se nekako manifestovao problem sa zrcalom, pa zato hoces da radis? Pitam jer i mene interesuje na sta da obratim paznju :)
@offtopic
@Kr100ns
Veruj mi, Zoran T sigurno nije mislio nista lose, i zna jako puno o camcima i brodogradnji, to je bila samo dobronamerna konstatacija ali nikako provokacija! U zdravlje! 114
--- Kraj citata ---
Znam da nije mislio nista lose.
A sto se tice zrcala, na spoju korita i gornjeg dela je malo zinulo nekih 3-4mm. E sad iako je unutra sve zasticeno i ima nekoliko slojeva poliestera mislio sam da je pametnije da promenim sve. Ali me covek razuverio da ne treba da se radi sve vec da je ovo u odlicnom stanju samo ga malo ojacati sa prohromom. Ipak na to zrcalo ide dvotaktni motor od 55ks pa sam imao strah od vibracija. Kada mi stavi prohrom poslacu slike a naravno i isprobati pa da vidim kako ide king
Bakara:
Da, i mene jedino brine ta tezina motora, a i potisak sigurno nije mali :)
Super za slike, bas me interesuje kako ce to da izgleda. Mislim da je to ovaj fazon, samo je ovo bas osnovno ojacanje:
Kr100ns:
--- Citat: Bakara 05, 07, 2016, 16:02:44 posle podne ---Da, i mene jedino brine ta tezina motora, a i potisak sigurno nije mali :)
Super za slike, bas me interesuje kako ce to da izgleda. Mislim da je to ovaj fazon, samo je ovo bas osnovno ojacanje:
--- Kraj citata ---
Ne brine me toliko tezina koliko me brine vibracija i potisak. Em imam u planu da vucem skije na camcu jh
Tako da se nadam ce ovo da resi problem, bar sada do zime pa onda cu da ga vadim i da ga ozbiljno sredim. Ovo mi je samo prelazno resenje jer me tako "svrbi" da sagorim jedno 200 litara mesavine kgk kgk kgk
Evo ti slika da vidis sta mi je problem sa zrcalom (malo sam zumirao pa ne znam kako se vidi)
Bakara:
200 litara, pa šta je to? Nije ni desetak sati voznje! :D :P
Da da, vidim šta je problem kod tebe. Ajd, sa srećom, pa da izguraš sezonu bez problema ;)
Kr100ns:
--- Citat: Bakara 05, 07, 2016, 18:30:22 posle podne ---200 litara, pa šta je to? Nije ni desetak sati voznje! :D :P
Da da, vidim šta je problem kod tebe. Ajd, sa srećom, pa da izguraš sezonu bez problema ;)
--- Kraj citata ---
Hahahaha mislim da ce mi 200 litara biti sasvim dovoljno stri
Da izguram sezonu bez potonuća i da su svi na broju i meni dosta pirat
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju