E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

popravka camca

<< < (3/6) > >>

Kr100ns:

--- Citat: DuleN  04, 07, 2016, 20:58:37 posle podne ---Vidim da imas zelju da sredis taj camac, pa bih ti ipak preporucio da to oteras kod nekog majstora u radionicu i da to zavrsis kako treba.
Raditi smolom na ulici ili napolju i nije bas neka varijanta, jer to je ipak materijal koji pri radovima ne trpi vlagu, prasinu,...
Zamena zrcala u opste nije naivan proces, pa je to otrebno uraditi kako valja, jer u protivnom si bacio pare i nisi dobio nista...
Sto se tice majstora ja ne volim nikoga da preporucujem, mada sam cuo sam da jedan  u St. Pazovi to radi OK - Marko 062 315 953,  pa mozes da mu se javis i popricas.

--- Kraj citata ---
Znam Mareta i ostavio sam mu elisu da mi malo sredi i dotera jer sam na vise strana cuo da radi jako dobro. Bio sam kod njega ali nisam skontao da radi i plastiku... Bas cu da ga okremen. Hvala ti puno

Mornar u kanalu:
Ево још један прави лик  Чеда Барич 0601424553 .

Kr100ns:

--- Citat: mladjo  05, 07, 2016, 08:44:57 pre podne ---
--- Citat: Bucho  05, 07, 2016, 07:55:03 pre podne ---Sa takvim stavom tesko ces doci do zadovoljavajuceg odgovora.

--- Kraj citata ---
Covek je potpuno u pravu.Zar treba neko da prilozi sve generalije plus horoskopski znak pada dobije odgovor na pitanje.Tako se ne pomaze ljudima.
Ja i jesam skontao da je ovo forum za razmenu misljenja i informacija i zbog toga i postavim pitanje i posaljem slike da bude jasnije. I rekao sam vec trebao sam da iskuliram taj komentar i da ne obracam paznju ali jednostavno nisam mogao... A sada posto sam stekao ogromno znanje vezano za ovo (i pricao i prikupljao "ponude" od raznih "majstora')  ako nekoga nesto interesuje slobodno neka pita  jh jh jh
Milsim da bih mogao jedan kraci roman da napisem vezano za te neke uobicajene majstore za motore i sve, jer se evo patim sa ovim vec dva meseca...  stri
ali hvala Bogu nazire se kraj i mislim da cu za vikend da sprzim jedno 50 litara mesavine  a0335

--- Kraj citata ---

Kr100ns:

--- Citat: Mornar u kanalu  05, 07, 2016, 09:28:08 pre podne ---Ево још један прави лик  Чеда Барич 0601424553 .

--- Kraj citata ---
Hvala puno za info, ali sam upravo zavrsio sa jednim majstorom koji ce da mi ovo zrcalo (koje je u odlicnom stanju unutra i nije ni trulo ni nista) ojaca sa jednom prohromskom tablom od 2mm koju ce lepo da savije i da stavi preko ovog postojeceg i samo da ja "uveze" sa 4 srafa... Mislim da mi je to najbrze resenje da iskoristim sto vise lepog vremena, a ako bude bilo potrebe u oktobru-novembru kada ga izvadim opet na suvo onda cu detaljno da mu sve radim i da mu se posvetim... hvauWJRFKLADSHF hvauWJRFKLADSHF

Bakara:
Tako i ja planiram ako nabavim jaci motor, cisto malo da ga ojacam jer ne znam zasigurno u kakvom je stanju. Jel ti se nekako manifestovao problem sa zrcalom, pa zato hoces da radis? Pitam jer i mene interesuje na sta da obratim paznju :)

@offtopic
@Kr100ns
Veruj mi, Zoran T sigurno nije mislio nista lose, i zna jako puno o camcima i brodogradnji, to je bila samo dobronamerna konstatacija ali nikako provokacija! U zdravlje! 114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju