E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...
popravka camca
Kapetan:
smanji na 100 litara, a tu ustedu uz ono sto si planirao da das za taj pleh das majstoru da ti sredi camac za deset sezona...
pametnije je nego da ruzikujes...
Kr100ns:
--- Citat: Kapetan 05, 07, 2016, 20:12:21 posle podne ---smanji na 100 litara, a tu ustedu uz ono sto si planirao da das za taj pleh das majstoru da ti sredi camac za deset sezona...
pametnije je nego da ruzikujes...
--- Kraj citata ---
Znam sve... Sad mi je cilj da mi izgura ovu sezonu a onda cu ga sredjivati kako je red. Ne zelim ni ja da se zezam sa tim stvarima.
Kr100ns:
--- Citat: Bakara 05, 07, 2016, 16:02:44 posle podne ---Da, i mene jedino brine ta tezina motora, a i potisak sigurno nije mali :)
Super za slike, bas me interesuje kako ce to da izgleda. Mislim da je to ovaj fazon, samo je ovo bas osnovno ojacanje:
--- Kraj citata ---
Evo Bakara kao sto sam i obecao par slika sta je do sada uradio majstor...
Ostaje da izbusi rupe za ucvrscivanje motora i jos dve kroz prohrom da i njega ucvrsti kao i malo da se izbrusi i ocisti da zasija i naravno danas da ga na spojevima ojacamo sa poliesterom hvauWJRFKLADSHF.
Zaista se nadam da ce ovo za prvu pomoc biti dovoljno tj do kraja sezone.
Motor je sredjen i uredjen zahvaljujuci Saletu iz Panceva i sad samo da nekako preteram camac 60km autoputem na ove tablice koje ima prikolica stri
I posto su mi sve koande rastavljene nadam se da cu uspesno da povezem... a ako ne saljem ovde poruke pa ko zna neka pomaze jh jh jh
Bakara:
Super za slike, a i brzo ste vi to resili. Pazi, sigurno da si ga znatno ojacao u odnosu na ranije, i da ce ga ovo u dobroj meri zastititi, ali sam malo skeptican po pitanju skijasa. Ipak je to prilicno opterecenje za camac, ne znam gde planiras da ga vezes?
Ja kad budem radio to ojacanje, planiram da mi aluminijumska ploca prati liniju korita, i da pokrije celu krmenu dasku. Jedino cu tako biti siguran da sam ga ojacao, jer ce raspodeliti silu motora i na bocne stranice i na samo korito direktno.
Kod tvog resenja mi se svidja sto prohrom prelazi preko krmene daske, i ulazi malo i u unutrasnji deo, to sigurno znaci.
Kr100ns:
--- Citat: Bakara 06, 07, 2016, 10:57:24 pre podne ---Super za slike, a i brzo ste vi to resili. Pazi, sigurno da si ga znatno ojacao u odnosu na ranije, i da ce ga ovo u dobroj meri zastititi, ali sam malo skeptican po pitanju skijasa. Ipak je to prilicno opterecenje za camac, ne znam gde planiras da ga vezes?
Ja kad budem radio to ojacanje, planiram da mi aluminijumska ploca prati liniju korita, i da pokrije celu krmenu dasku. Jedino cu tako biti siguran da sam ga ojacao, jer ce raspodeliti silu motora i na bocne stranice i na samo korito direktno.
Kod tvog resenja mi se svidja sto prohrom prelazi preko krmene daske, i ulazi malo i u unutrasnji deo, to sigurno znaci.
--- Kraj citata ---
Da ne prelazi preko krmene daske ne bih ni radio jer mislim da nista ne bih dobio sa tim... ovako ga je ucvrstilo sa obe strane i onaj deo koji je bio zinuo je vratilo u normalan polozaj i sad ce da ga ojaca sa poliesterom. A inace sam i ja hteo od aluminijuma da radim ali mi je majstor rekao da se nece dobro pokazati jer je mekan, a imao je alu ploce od 2mm. Skijas moze i da saceka ovu sezonu dok ga ne sredim za sledece leto i mislim da si tu u potpunosti u pravu 6589
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju