E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...
popravka camca
Bakara:
Da, bolje je tako kad ide preko. Sad se setih, na drugom forumu mi je @maverick objasnio sta on koristi kad to radi, a on je dosta toga uradio. Ja hteo onu malu kupovnu plocicu da stavim, ali evo sta mi je rekao, da prenesem:
--- Citat: maverick 19, 05, 2016, 11:10:26 pre podne ---Ja na starije čamce uopce ne stavljam takve ploče, stavim puno vecu da prenesem potisak na što veću površinu...vidi kod Darka u temi...Od materijala koristim onu bijelu industrijsku plastiku debljine 1 cm....ili blažujku ..ili rebrasti aluminijski lim 3/4. Cijelo zrcalo s vanjske strane zatvoriš...gdje god su bile rupe...plastificiraš...okitaš s epoxy filerom....i onda izrežeš oblik i ušarafiš ga, dovoljni su lim vijci od inoxa...jer ionako ce tu dasku drzati čeljust od motora....sve rupe koje imaš silikoniraš...i ja još i tu cijelu dasku silikoniram u krug da mi ne ulazi vlaga i prljavština izmedju te ploče i zrcala....
--- Kraj citata ---
Kr100ns:
Da to je bas onda zasticeno sa svih strana. Prohrom je malo skuplja varijanta i ljudi ga uglavnom izbegavaju za pokrivanje vecih povrsina... Mene nije izaslo nista tj dobio sam sve besplatno pa sam se i odlucio za tu prohrom varijantu. A i kada ga sredim preko zime opet mi ostaje taj prohrom kao dodatno ojacanje koje mogu da stavim a ne moram.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju