Ko nije plovio,ko nije brodio, taj kao da se upola rodio, kao da je upola živeo. ,, Druga strana vetra ,, Miroslav Mika Antić - Skipper.rs
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Gliser i potrosnja......Na primer ja sa motorom od 360 HP kad idem sam i rasterecen trosim oko 0.9 l na sat. Kad je camac dodatno opterecen sa jos tonu opreme, vode, gorivom i posadom onda potrosnja poraste na 1.2 do 1.3 l na sat. ...
Zaključak je generalno pravilan, ali iz tvog posta proizlazi da je deplasmanac komforan a gliserski cruiser brz i neudoban?! Pa će se vlasnik istog relaksirati kad stigne na odredište?!
Zaključak je generalno pravilan, ali iz tvog posta proizlazi da je deplasmanac komforan a gliserski cruiser brz i neudoban?! Pa će se vlasnik istog relaksirati kad stigne na odredište?! To i jeste najveća prednost cruisera poput Petre ili nekog Baylinera, Regala itd, u punom komforu ploviti lagano ili odvrnuti gas i stići brzo na destinaciju, opet u punom komforu i uz nesvakidašnje uživanje! Ti čamci mogu i jedno i drugo!Jedina prepreka su finansije i poreska politika ove naše... hmm.. "države"
Verovatno nije zabavno ako je volan težak za okretanje ili neprecizan, ali kod Wellcrafta je sasvim . Kao u autu.
Citat: SALE NB 11, 09, 2009, 16:35:35 posle podneVerovatno nije zabavno ako je volan težak za okretanje ili neprecizan, ali kod Wellcrafta je sasvim . Kao u autu.Koliko je meni poznato svi moderni camci sa ugradjenim motorom imaju servo volane i mogucnost podesavanja nagiba volana pa zato i to malo igranje volanom nije neki napor.