NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi

Има ли неко коме би одговарао мој чамац?

<< < (3/5) > >>

maverick:
Doista steta ga prodati...neces dobiti ni dio onog sto si ulozio. Koliko sam shvatio ne plovis puno pa bi ti ovo trebalo biti i dostatno....Ja bih ga radije isjekao ...skinio kabinu i počistio unutrasnjost i dobio lijepi i veliki pomocni čamac koji ce ti uz neki veci brod trebati u svakom slucaju

LSI:
Брокеру, пре свега бих се захвалио на веома лепом, искреном и добронамерном коментару.
Искористићу га у покушају да свима објасним пар ствари.

Пре свега, ову тему сам отворио у жељи да се међу члановима форума нађе неко коме би мој чамац одговарао.
Толико је тога о њему написано и не желим ни једном речју да га хвалим више него што он заиста вреди. У мом случају, не важи она изрека: Сваки Циган свога коња хвали. Мој чамац је такав какав је.

Намерно нисам истакао никакву цену, свестан тога да се чамци уопште веома тешко продају. А посебно, како одредити цену чамцу који је претрпео овакве измене као овај мој?
Међутим, моја намера је да продам само чамац, без мотора. Задржао бих и радио и звучник, и једноручну даљинску команду. Можда и сајле.

Čамац сада заиста лепо плови, нигде на кориту не пушта воду, подигао сам му бокове, тако да ни таласи не запљускују унутрашњост, а тенда га савршено затвара. Подсетио бих и то да је тврди кров направљен тако да га је без икакве муке могуће померити унапред толико да баца сенку изнад кабине, а при том кокпит остаје потпуно откривен за сунчање и пецање. Мислим да су то неке карактеристике које ваља истаћи.
Мотор, команду и озвучење намеравам да пребацим на нови чамац.

Зато ћу, мало касније, окачити пар слика, како бих све подсетио од чега сам кренуо и докле сам стигао.
Уколико на форуму не буде интересовања у наредном периоду, онда ћу дати оглас на неком од сајтова као што је "Купујем-продајем", па ћемо видети да ли ће се појавити неко са стране.

LSI:

--- Citat: Kapetan  03, 12, 2015, 13:51:34 posle podne ---Mozda da pored nautike oglas das i u rubrici "kuca i basta" :)
(Moram malo :) )

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

--- Kraj citata ---

Ни то није лоша идеја. Овако леп чамац био би украс у свакој башти и чинио би је веома необичном.

LSI:

--- Citat: maverick  03, 12, 2015, 14:10:09 posle podne ---Doista steta ga prodati...neces dobiti ni dio onog sto si ulozio. Koliko sam shvatio ne plovis puno pa bi ti ovo trebalo biti i dostatno....Ja bih ga radije isjekao ...skinio kabinu i počistio unutrasnjost i dobio lijepi i veliki pomocni čamac koji ce ti uz neki veci brod trebati u svakom slucaju

--- Kraj citata ---

U startu sam rekao da sam svestan da nikog ne interesuje koliko je čamac mene koštao. U odgovoru na Brokerov komentar objasnio sam o kojoj cifri ja razmišljam. Koliko je i to realno, vreme će pokazati.

Za mene bi bilo previše da razmišljam o nekom velikom brodu, kome bi ovo mogao biti pomoćni čamac. Zato ovaj treba da ode u ruke nekog drugog vlasnika.
Istina je da sam ja veoma malo vremena proveo na vodi u mom čamcu ali i to koliko sam proveo bilo je dovoljno da zapazim neke stvari.
Zaključio sam da mi nedostaje nekoliko santimetara dužine i širine (stari muški problem!).

Kako se vreme penzije približava, dolazi vreme kad ću imati vremena na pretek za boravak na vodi.
Obzirom da sam se preselio u Zemun, sad mi je distanca do marine 50 km u jednom pravcu. To je već dovoljan razlog da pokušam da u marini, na čamcu, prespavam kad god mogu, a ne da se svakodnevno vraćam kući.
Dalje, sad imam troje unučadi. Dvoje su već dovoljno veliki da provode više vremena na vazduhu, pored vode, sa mnom, a onda je svaki santimetar širine više, istovremeno i santimetar bezbednosti više. Na čamcu koji će biti metar duži od ovog, imaću i više prostora u kabini, mesto za hemijski toalet... Dakle, imam ja svoje razloge zašto sam doneo ovu odluku.

Znam da nudim jedan sasvim solidan čamac, koji naravno ne izgleda lepo kao ovi ulickani novi koji koštaju hiljade evra ali na kome će, onaj ko ga uzme, moći lepo da provodi vreme na vodi.

LSI:
А сад, ево и мало слика.

Овако је чамац изгледао кад сам га купио у децембру 2009. године, а слике су из 2010. кад сам одлучио да кренем с реконструкцијом.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju