NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi
Има ли неко коме би одговарао мој чамац?
Zoran Marinković:
114
Možda bi predhodni vlasnik pružio više informacija, obzirom da ga je pravio na času OTO-a..... 25648
Kapetan:
--- Citat: LSI 03, 12, 2015, 07:10:44 pre podne ---Изгледа да су нестале оне најстарије, од 2009. на овамо. У то време слике сам остављао на оном сајту ImageShack или тако некако се звао. Одавно нисам проверавао да ли он још постоји а чини се као да не постоји или не ради више.
--- Kraj citata ---
ImageShack je pukao odavno...
broker975fx:
--- Citat: zoki novus 23, 05, 2010, 22:29:59 posle podne ---a lepo si mogao da ga koristis jos godinu-dve i prodas za iste pare :)
ovako ces da ga sredjujes godinu-dve i prodas samo da ga se resis...
--- Kraj citata ---
Zoran ti na tvojoj temi lepo napisao jos pre vise od 5 godina
broker975fx:
Posto si vec otvorio ovu temu napisacu ti sta mislim mada da sam na tvom mestu ja bih je obrisao i dao oglas, jer ovo sto se ovde pise nece ti ici na ruku. Da zanemarimo pricu Zokija Novusa jer to manje vise svi uradimo (u ostalom to je i on uradio) pa mu to dodje prosto tako. Malo u ovoj stvari ima razuma :). Iskreno kakva je situacija na trzistu a ona je takva vec jako dugo tesko ces ga prodati, tj da bi ga prodao moraces da ga das u totalno bescenje. Mogo se brodica u pokusaju prodaju godinama i vrte se po oglasu nebrojano puta, na to sve treba dodati i ono cega nema na oglasu a na prodaju je. Kupca ne zanima sto si ti prosao kroz golgotu i potrosio brdo para, on gleda okolnu ponudu i sta moze dobiti za slicne pare. Eventualno moze platiti nesto vise ako misli da su decije bolesti i problemi reseni, u smislu da ga narednih nekoliko godina ne ceka veca investicija (recimo vadjenje, saniranje korita i farbanje). Dobro je u tom smslu sto imas neki dokaz sta si i kako radio ali ipak mislim da ti to nece pomoci da podignes cenu. Neku vrednost imas u tom motoru i na zalost to je to. Znaci ako hoces stvarno da ga prodajes mislim da se cena vrti oko 2000 eur - ne vise. To je moje misljenje a voleo bih da gresim.
Kapetan:
Mozda da pored nautike oglas das i u rubrici "kuca i basta" :)
(Moram malo :) )
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju