NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi

Има ли неко коме би одговарао мој чамац?

<< < (4/5) > >>

LSI:
Онда су уследили радови.
Као што је познато, одлучио сам да продужим кокпит и да подигнем кормиларницу.

Наш пријатељ Зоки Каћинтата је све урадио, а на слици видите да је све заштићено и премазано.

LSI:
Овако је чамац изгледао кад је  напустио радионицу и први пут у новом облику угледао Дунав.

У то време још сам имао Евинруда 25 и са две особе чамац је лепо глисирао.

LSI:
А онда су до изражаја дошли мајстор Кемппи и Хуммер.

Саша 1 подигао је бокове, направио покретни тврди кров, а на ту конструкцију Саша 2 је поставио савршену тенду.
У том облику, чамац је дочекао зиму 2013. Лепо упакован, као прави баштенски украс.

LSI:
Иза тога, чамац је добио врата с мрежицом против комараца на улазу у кабину. Тапацирана су седишта, направљен душек за кабину, намонтирано кормиларско седиште. Прво веома удобно али мало гломазно, које је недавно замењено исто тако удобним али мањим.

Тако опремљен, чекао је жељно да осети воду под кобилицом, па је дошло и то време.
Не знам ко се осим мене и мог унука томе више радовао.

На једној од ових слика види се колико кров може да се помери унапред (о томе сам писао раније).

И на крају, да додам: чамац се продаје без мог унука - нема тих пара вредних мог Душана.
Што се жене тиче, ту је договор могућ. Могућа је и доплата - моја. Али нешто не верујем у ту варијанту, зато хајде да се сконцентришемо на то да се продаје само чамац, без мотора, музике и даљинске команде.

LSI:

--- Citat: Zoran Marinković  03, 12, 2015, 11:10:38 pre podne --- 114

Možda bi predhodni vlasnik pružio više informacija, obzirom da ga je pravio na času OTO-a..... 25648

--- Kraj citata ---

Какав час ОТО-а?
На мом чамцу су велики мајстори вежбали и учили. Неке ствари никад пре тога нису у животу радили.
На крају, сви смо остали живи, здрави и весели.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju