NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi

Има ли неко коме би одговарао мој чамац?

(1/5) > >>

LSI:
Јесам ли вас изненадио питањм у наслову?
Дуго се то већ крчка у мојој глави. Канда (што би рекли тамо одакле сам) сам се довољно играо с овом, а сад бих нову играчку.

Дакле, размишљам о томе да набавим други чамац и сад је питање шта да радим с овим.
О њему смо толико писали на форуму, да мислим да нема тога што ја о чамцу знам, а да не знате и ви.

Оно што ни ја не знам, то је цена чамца.
Она нема везе с тим колико тај чамац вреди. Нема везе ни с тим колико је мене коштао. Једноставно, цена је нешто што ће доћи само по себи ако се нађе неко ко пожели да постане нови власник.

За оне који нису чланови форума, све можете видети ако пођете за линком: http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,2170.0.html. Крените од самог почетка и видећете кроз које фазе је један стари руски глисер прошао да би данас био уредно регистрован чамац који лепо плови (што се ретко дешавало али ипак...).

Ако можда вас занима или можда знате неког ко би био задовољан да има такав чамац, јавите ми се. Чамац је сад на приколици у марини у Старом Сланкамену, али као што рекох, све се о њему зна. Питање је само: коме ће пружати задовољство какво је пружао мени ових неколико година док сам се играо с њим?

LSI:
Администратори! Помагајте!

Сад прођох мојом темом од почетка - па где су све оне фотографије које сам убацивао пратећи радове на чамцу?

Може ли неко да помогне око тога или морам да стављам нове?

MiletaStamat:
Pozdrav, probao i ja da vidim ali nema slika, rekoh možda ne znam da otvorim :). Volim da pratim teme i učim od vas. Postavite vi neku sliku čamca  ovde, ko zna gde su slike od pre  otišle  :)

LSI:

--- Citat: da se čovek pita  02, 12, 2015, 22:15:08 posle podne ---Pozdrav, probao i ja da vidim ali nema slika, rekoh možda ne znam da otvorim :). Volim da pratim teme i učim od vas. Postavite vi neku sliku čamca  ovde, ko zna gde su slike od pre  otišle  :)

--- Kraj citata ---

Покушаћу вечерас то да урадим, да поставим макар неколико слика с којих се види како је чамац изгледао пре рестаурације и шта је све на њему урађено.

LSI:
Сад сам схватио шта се догодило са сликама!

Изгледа да су нестале оне најстарије, од 2009. на овамо. У то време слике сам остављао на оном сајту ImageShack или тако некако се звао. Одавно нисам проверавао да ли он још постоји а чини се као да не постоји или не ради више.

Слике новијег датума и даље постоје, а колико видим нестале су оне од пре априла 2011. Колико видим, на последњих 13 страница слике су још ту.

Дакле, нема ми друге, вечерас постављам неке од тих најранијих фотографија.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju