E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

prikolica i registracija

<< < (6/10) > >>

Zoran T:
Jeste.Zakomplikovali su da ni sami neznaju sta treba a sta ne.

bugi:
Ja sam moju jedva registrovao.
Iako mi je istekla registracija u Ljermontovoj su mi rekli da je svako duzan registrovati moju prikolicu
Prilozio sam saobracajnu i atest koji je uradjen 2012 a na atestu pise da je za specijalnu namenu

Kapetan:

--- Citat: bugi  28, 10, 2015, 15:38:09 posle podne --- u Ljermontovoj su mi rekli da je svako duzan registrovati moju prikolicu

--- Kraj citata ---

ne kapiram ?

ka5an:
..,a šta se dogodi kad uFate u sred vožnje bilo koju vrstu prikolica koja nije registrovana?

lionking:

--- Citat: ka5an  28, 10, 2015, 18:07:43 posle podne ---..,a šta se dogodi kad uFate u sred vožnje bilo koju vrstu prikolica koja nije registrovana?

--- Kraj citata ---

45 000 din + 3 meseca zabane voznje svih kategorija koje imate polozeno, informacija iz prve ruke (koleginog caleta uhvatili) , tako da nije za zajeb****u , po meni ako ga vucete 2 puta godisnje samo od vode do parkinga i na prolece nazad iznajmi se lepo auto slep za 25/30e na dan jedan, natovarite svoju prikolicu sa camcem na njega i vozi, sve legalno, dozvoljeno, a kosta isto ko i da je registrujete na godinu dana (5-7k din) svoju prikolicu, e sad ako vucete cesce, onda ste u problemu no125

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju