E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

prikolica i registracija

<< < (5/10) > >>

LSI:

--- Citat: maverick  20, 10, 2015, 09:01:45 pre podne ---Aaaa napraviste famu od registracije...kradena auta se voze u Srbiju da se naprave papiri a sad zapelo kod obicnih prikolica  ha ...Inace kod nas...ima slicnih problema...registrirate jednu i onda samo tablicu mijenjate....

--- Kraj citata ---

Ima ona sjajna rečenica iz onog fantastičnog filma: "I tata bi, sine!"

Može to sa prenošenjem tablica ako imaš sreće u životu.
Mene su u jednom danu, na putu od kuće do Slankamena (oko 30 km), policajci zaustavili dva puta i proveravali ispravnost dokumenata i očitavali broj ukucan na šasiju.
Pa ti, izvoli, menjaj tablicu...

Alexa:

--- Citat: LSI  20, 10, 2015, 10:11:21 pre podne ---
--- Citat: maverick  20, 10, 2015, 09:01:45 pre podne ---Aaaa napraviste famu od registracije...kradena auta se voze u Srbiju da se naprave papiri a sad zapelo kod obicnih prikolica  ha ...Inace kod nas...ima slicnih problema...registrirate jednu i onda samo tablicu mijenjate....

--- Kraj citata ---

Ima ona sjajna rečenica iz onog fantastičnog filma: "I tata bi, sine!"

Može to sa prenošenjem tablica ako imaš sreće u životu.
Mene su u jednom danu, na putu od kuće do Slankamena (oko 30 km), policajci zaustavili dva puta i proveravali ispravnost dokumenata i očitavali broj ukucan na šasiju.
Pa ti, izvoli, menjaj tablicu...

--- Kraj citata ---

Ne bih se ja sa tim zezao no125 . U slucaju udesa sve bi se to otkrilo a onda su posledice  ok . A tek ako sa tom prikolicom odete u inostranstvo i tamo budete izlozeni proveri  kuku . To je neozbiljno, bolje da se to na legalan nacin uradi (ako postoji nacin) pa neka kosta koliko mora.

Gervasius T.:
Ispade da ne može nikako da se registruju prikolice. Da li je moguće kupiti neku sa važećom registracijom i preregistrovati? Da ne ispadne opet da li je pre ili posle 2012. napravljena :)?

LSI:

--- Citat: Gervasius T.  20, 10, 2015, 15:44:47 posle podne ---Ispade da ne može nikako da se registruju prikolice. Da li je moguće kupiti neku sa važećom registracijom i preregistrovati? Da ne ispadne opet da li je pre ili posle 2012. napravljena :)?

--- Kraj citata ---

Ако намеравате да купите приколицу са важећом регистрацијом, не би требало да имате проблема. Потребно је направити купопродајни уговор и платити таксе и одговарајуће порезе за пренос власништва.

Међутим, уколико је саобраћајна истекла, онда будите  опрезни и не купујте уколико је приколица направљена или купљена пре фебруара 2013. године. А и ако је после купљена, захтевајте потврду о хомологацији или атест. Без тога нећете моћи да је региструјете.

Gervasius T.:
Hvala, tražiću da mi očita saobraćajnu pre kupovine, da mi potvrdi i agencija za registraciju da je sve ok. Očito je ovo do neba zakomplikovano :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju