Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Beograd na vodi
srsa:
--- Citat: DuleN 02, 10, 2015, 18:27:37 posle podne ---Boro D.T.D.
Jel mislis da je pescanik.net oce nas za nase novinarstvo? Ja ne misli, al mi se ne pisena tu temu...
I to sto sam napisao, ne odnosi se samo i jednino na taj projekt "Beograd na Vodi", vec na sve krupne projekte, jer i dalje mislim da je bolje ista graditi nego sedeti, nista ne raditi i kritikovati sve i nalaziti mu mane.
--- Kraj citata ---
ok clap clap
BORA-D.T.D.:
--- Citat: DuleN 02, 10, 2015, 18:27:37 posle podne ---Boro D.T.D.
Jel mislis da je pescanik.net oce nas za nase novinarstvo? Ja ne misli, al mi se ne pisena tu temu...
I to sto sam napisao, ne odnosi se samo i jednino na taj projekt "Beograd na Vodi", vec na sve krupne projekte, jer i dalje mislim da je bolje ista graditi nego sedeti, nista ne raditi i kritikovati sve i nalaziti mu mane.
--- Kraj citata ---
Normalno da treba graditi ali postujuci Zakone ove zemlje i u interesu naroda i drzave a ne u interesu bogatih koji bi da budu jos bogatiji.
DuleN:
--- Citat: BORA-D.T.D. 02, 10, 2015, 21:12:18 posle podne ---Normalno da treba graditi ali postujuci Zakone ove zemlje i u interesu naroda i drzave a ne u interesu bogatih koji bi da budu jos bogatiji.
--- Kraj citata ---
Koji su to zakoni Boro?
I koji su zakoni koji su u interesu naroda ???
Posebno me interesuje koji tacno je interes naroda od tih zaklona ???
Kapetan:
Svi zaboravljate jednu bitnu stvar... A to je nacionalni interes.. Nacionalni interes su rudna bogatsva, elektroenergetski sistem, telekom , rts.... pa tu dodje i to setaliste pored Save....
Nemam nista protiv logike "samo nek se gradi" ali samo ako se primeni u mostanici, malom mokrom lugu , borci , ovci , obrenovcu, ili tamo kod novusa... ali u krugu dvojke apsolutno imam protiv , jer je to nacionalni interes...
E ali ovaj narod glasa vecinski za pickoustog Vucica, i to nam je sto nam je ... kako smo glasali tako i zivimo ... ili sto bi Orwel rekao:
ANASTASIA II:
Pametnije je da pokrenete akciju prikupljanja potpisa kako bi naterali toplane da se urazume i konacno smanje cene i pocnu da greju kako treba no sto se smarate Beogradom na vodi .
Stvar je zavrsena i tu vise nema nazad.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju