Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Beograd na vodi
neptun:
Stvar nije ni pocela. U pravu si. Sta se desava u zelezari smederevo. I na slicnim mestima. Sa toga se skrece tema ovakvim glupostima
ANASTASIA II:
Ama bre, BG na vodi je zvaka za ludaka. Arapi ce ga napraviti a zaludni Srbi ce raspredati do u besvest. Imali smo vremena kolko oces da ako nista drugo to mesto makar ocistimo. Ali sobzirom da je ta parcela od nacionalnog interesa taman posla da se i ti uradi. Hvala dragone Bogu pa se pojavise ovi ljudi te se makar rascisti onaj haos. Jos i ako ga naprave bice super.
Željoni:
U Novom Sadu pre tridesetak godina umalo nelinčovaše tadašnjeg gradonačelnika .Čovek imao viziju da napravi sportsko rekreaktivni centar skoro u centru grada , ogromno zdanje sa par dvorana , bazenom .Šta će to jednom Novom Sadu govorilo se tada .Spens je sada ponos i dika N.S , Možda će budućim generacijama isti taj Bg na vodi nešto znaćiti kao nama spens.
neptun:
Spens je stvar za sve, a ovo su privatni stanovi i dzinovske trafike tamo gde im nije mesto. Taj plan veze nema sa arhitekturom. I strasno je ovo sto se desava. Bice to primer kako ne treba po strucnoj literaturi. Mada ja mislim da od toga svega slabo sta ima da se uradi. I jos ce zbog ovog silovanja struke i ovo malo onih koji nesto znaju o tome, a jos su u srbiji da odu.
Kapetan:
@Zeljoni
SPENS je projektovan za potrebe svih gradjana Novog Sada, sa svim potrebnim procedurama i milion drugih stvari koje prate jedan takav projekat...
Ovo je u fazonu, ja sam sad gazda i sad cu kumu da dam da to odradi ... mnogo je velika razlika SPENS vs BEOGRAD NA VODI... Ne zaboravimo da je i pokojni Sloba imao svoj "Beograd na vodi" zvao ga je EUROPOLIS , ista pompa , isti medijski izvestaji i slicno...
A sta nam je sve obecano mozda je dobro sazeto u ovuh par preuzetih recenica :
"Da su svi bombastični projekti koje su nam servirale srpske vlasti poslednjih decenija realizovani, danas bismo od Beograda do Budimpešte vozom stizali za dva sata. Autoputem bismo krstarili od mađarske do makedonske granice, u Beogradu bismo se vozili metroom i s nestrpljenjem čekali dan kad ćemo krenuti na krstarenje do Soluna."
http://www.gradjevinarstvo.rs/tekstovi/3290/820/utopijski-projekti-srpskih-vlasti-balada-o-krstarenju-beograd-solun
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju