Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Beograd na vodi

<< < (9/13) > >>

neptun:

--- Citat: BORA-D.T.D.  01, 10, 2015, 21:49:19 posle podne ---Na portalu Pescanik.net u tekstu pod naslovom ,,Beograd na vodi, zabranjeni grad" analiziran je nedavno objavljeni Ugovor o gradnji i argumentovano je dokazana stetnost ovog ugovora. Osim toga sto su prekrseni mnogi Zakoni Republike Srbije ovaj  ugovor je koruptivan jer omogucava novu korupciju.
Postoji jos mnogo  tekstova u kojima je argumentima dokazano da projekat Beograd na vodi nije u interesu gradjana Beograda i Srbije. Ali, nazalost u sadasnjoj Srbiji malo ko uvazava argumente.

--- Kraj citata ---
Kad bi mediji bili slobodni bilo bi svima jasno sta se desava, ovako samo ko se potrudi moze da dodje do bilo kakve informacije.

broker975fx:
Bio sam malo pre na tom uredjenom setalistu, i stvarno izgleda lepo nema sta. Pitam se samo kako ce se dve galerije koje su postavljene iznad reke ponasati kada ih visok vodostaj potopi a sobzirom na visinu mislim da ce se to vec pocetkom proleca i desiti.

LSI:
Их, Брокеру, претера га.

Може нама да се идеја допада или не допада, али зар смемо себи да дозволимо да помислимо да ће баш такви башибозуци радити било шта?

Па ваљда неко има толико у глави да узме податке о стогодишњем воденом максимуму на тој локацији и да уз фактор сигурности прорачуна како треба сондирати темељ и на коју висину поставити најнижу коту објекта.

Ја према овом пројекту имам велику резерву али као што сам рекао у претходној поруци, ако су представници власти већ одлучили да се у тај посао крене, у интересу народа је да пројекат једног дана буде и завршен. Какав год пројекат био, увек ће бити оних којима се коначно решење неће свидети, ма како било лепо и функционално. Али да ће баш прва поплава да поплави зграду, е - то нећу ни да помислим.

broker975fx:
Nisam mislio na zgradu vec na galerije koje su sada uradjene i koje izlaze na vodu na setalistu. Lepo izgledaju, podovi su uradjeni od WPC i sve se nalazi na sipovima. Samo sam prilicno siguran da ce vrlo brzo pod vodu. Inace vidim i novi fazon kafica u kamioncicima sve sa mobilnim bastama a da ne spominjemo i veliki kafic, pitam se ko li je gazda i kako je dobio lokaciu. Prostora za dosta hejta ima ali da je lepse nego sto je bilo to stoji

DuleN:
Boro D.T.D.
Jel mislis da je pescanik.net oce nas za nase novinarstvo? Ja ne misli, al mi se ne pisena tu temu...
I to sto sam napisao, ne odnosi se samo i jednino na taj projekt "Beograd na Vodi", vec na sve krupne projekte, jer i dalje mislim da je bolje ista graditi nego sedeti, nista ne raditi i kritikovati sve i nalaziti mu mane.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju