Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Beograd na vodi

(1/13) > >>

Misha D:
Ukoliko vas ili vase poznanike interesuju stanovi za kupovinu u projektu Beogradu na vodi
mogu vam ih ponuditi bez agencijske provizije za clanove foruma i njihove prijatelje.

Jedna smo od samo nekoliko agencija koja je dobila Ugovor sa Eagle hills i ovlascen sam da prodajem te izuzetne stanove.

Cene i kvadrature dobicu do kraja nedelje.
Rok zavrsetka je oko 3 godine

Placanje je u 6 rata, prva rata je 10%, a ostale rate prate tok gradnje.
Rezervacija stana je 1000e i ulazi u ukupnu prodajnu cenu ili propada ukolko klijent odustane u roku od desetak dana.

Kupci stanova ce imati prednost kod dobijanja mesta u novoj marini.

Kapetan:
E i arapi su me razocarali .... pa koji ja stan da izaberem sa 4oro dece... ni arape ne prave decu ko nekad...

pricaju li posto je mesto u marini ?

Misha D:
ima i vecih, sa 4-5 spavacih soba, preko 250m2, oni su najjeftiniji po kvadratu.
Tebi je isplativije da odmah kupis deciji vrtic u istom kompleksu, em ti deca idu besplatno, em dobra zarada na deci stranaca. sajkaca

Kapetan:

--- Citat: Misha D  28, 09, 2015, 17:15:01 posle podne ---ima i vecih, sa 4-5 spavacih soba, preko 250m2, oni su najjeftiniji po kvadratu.
Tebi je isplativije da odmah kupis deciji vrtic u istom kompleksu, em ti deca idu besplatno, em dobra zarada na deci stranaca. sajkaca

--- Kraj citata ---

ma moji bi popunili vrtic, ne bi bilo mesta za strance :D

neptun:
Koja drzava, tj koliko nemamo drzavu. Banana republika

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju