Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Beograd na vodi

<< < (8/13) > >>

Kapetan:
@SRSA
Ne znam da li si procitao ceo moj post ... po planu fakulteta ... i samo da se nadziru ...

--- Citat: Zoran T  01, 10, 2015, 12:27:02 posle podne --- 7645218764198
http://www.b92.net/putovanja/zanimljivosti.php?nav_id=739474

--- Kraj citata ---

a ovi su mi najbolji sad ce sava mala da bude proglasena skadarlijom ...

DuleN:
Kapetane,
Mnogo toga u ovoj nasoj Srbiji je dato malim akcionerima (pod nadzorom sve nekih vaznih institucija ) pa je rezultat - placi boze. Tu se svaki naplatio lepo, a sta je uradjeno ...
Dok su u EZYU postojale velike firme koje su mogle velike poslove odraditi od pocetka do kraja, do tada se i radilo i stvaralo. Kad je pocelo "ja tebi - ti meni" evo dokle smo ga doterali. Srsa ti dade odlican primer malih graditelja pod nadzorom fakulteta ( valjda Megatrenda il nekog slicnog )....
Sticajem prilika poslednjih dvadesetak godina se nalazim u okruzenju krupnog biznisa i odgovorno tvrdim da velike projekte mogu odraditi samo velike kompanije, nikako sitni preduzimaci !!!
Stos e tice drugih kvalifikacija, Vucica i ostalih trbosera, to ne bih da komentarisem, jer me politika ne tangira ni pod tackom razno, posto je to sve jedna te ista fela, pa je sasvim nebtno ko je na vlasti...

Misha D:
Nemojte biti tako strogi prema domacim investitorima.
Eto, ako bi dali Makis Bogoljubu on bi napravio duplo veci projekat za 2 god, cak i manje, cena bi bila oko 1000e/kvm.
Verovatno bi to bilo kao one kartonske Terazije-kulise nasuprot Buvljaka. roll4
Ko ne poznaje ovaj projekat i ozbiljnosti stranu poslovnu tehnologiju, organizaciju i marketing, ne treba da zulja svoj mozak.
Pocetak teme je bio da vam omogucim da kupite stan bez agencijske provizije koja moze biti i u iznosu koliko kosta manje kvalitetno plovilo, tako da od mene dobijete i stan i novo plovilo, ako se i tako moze racunati. sajkaca eek

Kapetan:
Miso znajuci za tvoj standard plovila racunaj na mene :) a uz to gratis plovilo, daj neku garsonjeru u suterenu :D

BORA-D.T.D.:
Na portalu Pescanik.net u tekstu pod naslovom ,,Beograd na vodi, zabranjeni grad" analiziran je nedavno objavljeni Ugovor o gradnji i argumentovano je dokazana stetnost ovog ugovora. Osim toga sto su prekrseni mnogi Zakoni Republike Srbije ovaj  ugovor je koruptivan jer omogucava novu korupciju.
Postoji jos mnogo  tekstova u kojima je argumentima dokazano da projekat Beograd na vodi nije u interesu gradjana Beograda i Srbije. Ali, nazalost u sadasnjoj Srbiji malo ko uvazava argumente.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju