Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Beograd na vodi
djbtea:
ako ovako treba da izgleda buduca zgrada na malte ne samoj obali stvarno izgleda fantasticno,stim sto mene licno podseca nanekakav hotel neke predivne destinacije ja licno posedujem kucu i nekako sam navikao na dvoriste itd.. mada imati stan u takvom ambijentu hmm... shta reci pozdrav. 114 114 hi
djbtea:
zaboravih naj vaznije iz stana pravo na ili ti u barku milina 25648 k5 a0335
Zoran T:
Da slike govore vise od reci uvek je bilo...Ovo lici na ugao Nemanjine i Sarajevske...Preko puta je bolnica Sveti Sava...Kap nizak most je brankov prepravit ce ga u okretni.Stari zeleznicki ce da rasklope i u muzej kao ratni primerak hitlerove mostogradnje,na kineskom samo malo treba zategnuti one sajle i prolazit ce visespratne jahte i jedrilice bez problema.Zeleznicki jos nije resen al ce nesto da organizuju u sklopu metroa i te kanalizacija (Radovan lll),prokopa,cukarickog rukavca...Evolucija je spor proces pa umesto obdanista bolje neku akademiju ili falkutet(za unuke). 114
P.s. A namestaj najbolje poruciti u najnovijoj neizgradjenoj srpskoj Ikea fabrici sad negde oko vranja. ffff
Misha D:
samo covek sa puno maste moze da zamislja jedrilice na rekama, jedrenje oko Beograda je za mazohiste
rade:
prodase sve arapima kao i Ukrajna sto im je prodala
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju