Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Beograd na vodi

<< < (4/13) > >>

neptun:
Sramota, javasluk, neznanje. Zaostalost strasna

neptun:
Struka i institucije su poklekle pred siledzijama. Ala nam se smeju..

DuleN:
Koliko negativizma....
Pa nek se gradi, bilo sta da se gradi - dobro je. I za 20 i za 30 godina da nesto bude - opet dobro. Koliko procitah, niko nikoga ne tera da u tome ucestvuje ili kupuje. Stvar izbora za svakoga... Ko ima pare, a treba mu stan - kupice, ko nema pare ( i da mu treba i da mu ne treba stan) zavidece i pljuvati...
Za mene je fakt da je taj teren vec sada daleko bolji i cistiji nego sto je bio prethodnih sto godina, pa i takav da ostane, opet je bolje nego sve one udzerice, ciganske barake, prljavstina ....
Cisto da budem precizan po ovoj temi - ne nameravam nista da kupujem na toj lokaciji, pa da je cena i 300EUR/m2, jer sam se skucio na tridesetak km od BG i NS, gde uzivam i nista mi bolje ne treba.
PS
Molim da se ni u kom slucaju moj post ne vezuje za nikakvu politiku i politicare, jer od svih njih mi se samo povraca !

dragand:
Nije da ne pratim to oko izgradnje ... Znam da treba da se gradi "Beograd na vodi" (i da ga grade strani investitori) ali meni i dalje nije jasno zbog čega toliki otpor toj gradnji. Kako danas izgleda taj deo grada to je katastrofa. Naveče ne možeš da prodješ ulicama od parkiranih kola oko onih "fensi" kao lokala, legla prostitucije na visokoj nozi. One zgrade okolo su polu-srušene. Pare da ova država uloži da sama nešto gradi, nema. To su sve prazne priče. Ne kapiram ko se,  buni oko toga i šta je, u stvari predlog.  55555

Kapetan:

--- Citat: dragand  30, 09, 2015, 20:35:21 posle podne --- Naveče ne možeš da prodješ ulicama od parkiranih kola oko onih "fensi" kao lokala,

--- Kraj citata ---

ne verujem da je u planu da se to menja ...
ovo lepo izgleda, kad i da li ce se zavrsiti je pitanje...

ujedno nikome ne smeta da se gradi ... ali ako se vec ide na to, zar nije logicno da Beograd uradi nacrt sta ce se sve graditi i gde ... da nasi ljudi sa gradjevinskog i arhitektonskog naprave projekat kako to resiti  .....a onda na konkursu rasproda delove zemljista iiinvestitorima koji se obaveziju da zapocnu gradnju u roku od 12 meseci  ... onda nasi grade, cene su nize i zaposli se pola Beograda... Ujedno zemljiste je dato na poklon arapima ... za te "pare" naslo bi se na stotine srpskih investitora da izgrade sve sto nam je potrebno.... Ali ko ce uzeti mito od 1000 investitora ako mogu od samo jednog...

a eno seju arapi po vojvodin samo tako na onih milion i kusur njiva ... toliko i o ovom projektu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju