Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Beograd na vodi

<< < (2/13) > >>

Arsa:

--- Citat: Misha D  28, 09, 2015, 13:40:50 posle podne ---Ukoliko vas ili vase poznanike interesuju stanovi za kupovinu u projektu Beogradu na vodi
mogu vam ih ponuditi bez agencijske provizije za clanove foruma i njihove prijatelje.

Jedna smo od samo nekoliko agencija koja je dobila Ugovor sa Eagle hills i ovlascen sam da prodajem te izuzetne stanove.

Cene i kvadrature dobicu do kraja nedelje.
Rok zavrsetka je oko 3 godine

Placanje je u 6 rata, prva rata je 10%, a ostale rate prate tok gradnje.
Rezervacija stana je 1000e i ulazi u ukupnu prodajnu cenu ili propada ukolko klijent odustane u roku od desetak dana.

Kupci stanova ce imati prednost kod dobijanja mesta u novoj marini.

--- Kraj citata ---

Kakve su garancije za uloženi novac ako stanovi ne budu završeni u roku, ili u opšte ne budu završeni?

Kapetan:
nije najveci problem rok gradnje.... mnogo veci problem je da ceo projekat traje 20 godina... sto ce reci 20 godina ce neko ziveti na gradilistu ...
naravno ako projekat i bude postojao kad svrgnemo Vucica...

Kapetan:
Misa ce okaciti cene kada budu zvanicne, ali koliko citam iz novina kvm se krece od 2500-3000 evra .. za te pare moze da se nadje Dedinje, Senjak ili neka treca provereno dobra (u smisli gubitka vrednosti) lokacija...

Ne treba zaboraviti da su uzvodno na Savi u neposrednoj blizini nalaze 2-3 kanalizaciona izvoda koji znaju i te kako da smrde u tom reonu... Pa je realna sansa da dobijemo novu Visnjicu ...

Da ne bude zabune, meni licno se izgled projekta svidja i voleo bih da imam stan tu ,  ali znajuci koliko cekamo na Prokop , metro , europolis i ostale grandiozne projekte .... prilicno sam sumljicav...

Misha D:
Novi Beograd se gradi vec 60 god i jos nije zavrsen.
U svakom izgradjenom bloku se zidaju novi stanovi u komsiluku.
Na Vracaru kupis nov stan, a posle nekoliko meseci sruse prvu staru kucu u susedstvu pa zidaju po 2-3 god.
Ali nigde nema takve lokacije pored reke kao sto je ova, u tome je zez.
Mi idemo velikim koracima u bolju buducnost, moramo se malo zrtvovati za nasu (r)evoluciju i naseg voljenog vodju.

Kapetan:
kako je bre ovaj uterao jedrilicu ovde ? koji je ovo nizak most sto je na slici ?

a o radijusu kretanja tih jedrilica ne bih da govorim :D letovace na Dorcolu a plivace kod Kineskog mosta... a pecace kod Zeleznickog ....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju