Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"

I jopet o majstorima i cenama

<< < (9/20) > >>

mesechar:

--- Citat: Kapetan  05, 05, 2015, 10:34:02 pre podne ---
--- Citat ---Kep ti si osnivac ovog foruma ,ali forum umre bez ljudi...ti prvi moras da podrzavas svaku pricu svako iskustvo .
--- Kraj citata ---

e tu se ne slazemo, podrzacu svaku pricu/iskustvo samo ako je ispravna/o, a ne po automatizmu ...
ti recidivi socijalizma/komunizma tipa sve je lepo i sl. kod mene ne prolaze...

price o toleranciji kod mene ne piju vodu, postosji iskustvo, postoji znanje , postoji kvalitet , postoji tradicija ... to cu vazda podrzati ...

--- Kraj citata ---

Eto ..ja okachih kompletno iskustvo..sa sve izvorom sa gugla..iskopiram proizvod plus ga uradim od duplo debljeg materijala,angazujem profesionalca cija zavarivacka radnja ima ISKUSTVO od preko 40 godina u dve generacije..onda vrshim ispitivanje gotovo punih mesec dana i oko deset sati voznje po izuzetno brzoj vodi ...izlecim sve decije bolesti i to sve objavim ..
i to zato sto sam prezadovoljan rezultatom .promena je drasticna na bolje i znam da na forumu ima ljudi koji imaju plovila sa istim problemom i znam da ce biti dragoceno informacija..tako da nema tu mesta politikanstvu..i pricama o recidivima komunizma i socijalizma ...ukratko htedoh reci  kapetane usra mi temu, jedva sam se nakanio da stavim naochare iskucam tekst smanjim slike  pokacim linkove odakle sta ..kako..od sada cu samo sedim u cosku i podjebavam :)

Kapetan:

--- Citat: mesechar  05, 05, 2015, 10:52:25 pre podne ---...ukratko htedoh reci  kapetane usra mi temu, jedva sam se nakanio da stavim naochare iskucam tekst smanjim slike  pokacim linkove odakle sta ..kako..od sada cu samo sedim u cosku i podjebavam :)

--- Kraj citata ---

tema ti je ostala kakva je i bila .... ovo je posle druge poruke prebaceno sve u kafanu i dat je novi naslov kako bi se razlikovalo, a orginalna tema je gde je i bila :

http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,13778.msg145776.html#new

(editovao sam ti gore quote, posto se rasuo text)

stvlada:

--- Citat: Kapetan  05, 05, 2015, 09:48:43 pre podne ---Kakve ima veze dal si ti na slikama ili nisi  ? Cemu stalno taj Kalimero stav "ja pa ja"? Spusti se malo na zemlju , videces, prijace ti  ...

Ja sam komentarisao "sile koje ste zauzdali" i pitao da li ce to da izdrzi i da li je neko razmisljao o tome, Mesecar je dao odgovor da camac vise nije giser i da prelazi u deplasmanski rezim, sto jeste tacno ali problem sila ostaje jer su se javljale bas u tom deplasmanskom rezimu ... Nigde ja nisam komentarisao tvoje umece u varenju , to si samo ti video ... Ako te je potresla rec "skarabudzili" , pogledaj u vokabularu sta ona znaci

A za guglanje sta da ti kazem, covek se uci dok je ziv... nismo svi nauceni od rodjenja, pa moramo da dopunjujemo znanje ... googlacu ja i dalje nemoj da se brigas...

--- Kraj citata ---

Ima veze da li sam ja na slikama ili ne,jer sta god ja radio to je skarabudzeno nabudzeno nalepljeno i ostali potcenjivacki izrazi sa tvoje strane. Nikad se nisam reklamirao ovde jer kao sto je Mesecar napisao meni ovde slava ne treba.Ljudi sa kojima saradjujem i kojima vrsim usluge i ostali majstori u ovoj nasoj drzavi odlicno znaju ko je Stanimirovic.Bas zbog toga i reagujem kako mozda ne bi trebalo jer tvoja mora uvek da bude zadnja,samo ovog puta ne odustajem.

Na zemlji sam oduvek ne brini za mene i ovako mi bas prija.

Kapetan:
 kuku

zoki novus:

--- Citat: Kapetan  05, 05, 2015, 10:34:02 pre podne ---
--- Citat ---Kep ti si osnivac ovog foruma ,ali forum umre bez ljudi...ti prvi moras da podrzavas svaku pricu svako iskustvo .
--- Kraj citata ---

e tu se ne slazemo, podrzacu svaku pricu/iskustvo samo ako je ispravna/o, a ne po automatizmu ...
ti recidivi socijalizma/komunizma tipa sve je lepo i sl. kod mene ne prolaze...

price o toleranciji kod mene ne piju vodu, postosji iskustvo, postoji znanje , postoji kvalitet , postoji tradicija ... to cu vazda podrzati ...

--- Kraj citata ---

Nemoj SOCIJALIZAM da mi diras!
I ta prica sa dnevnicama i neurohirurzima ti ne pije vodu. Ako ti treba neurohirurg ok , ali ako hoces nesto da zavaris od Vlade ces tesko boljeg da nadjes! To su cinjenice  a sve ostalo je prepucavanje.  Nego da resimo mi to sa nekim rostiljem  i salaticom o mom trosku ffff

ps. Dr Vlado jebo te vise taj dzonson da je valjao ne bi ni zavrsio kod Nikole kuku

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju