Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"

I jopet o majstorima i cenama

<< < (8/20) > >>

stvlada:
   Samo jos ovo. Djole-Mesecar je sa najboljom namerom otvorio temu i slikovito objasnio kako povecati upravljivost glisera na malim brzinama.E sad posto sam ja na slikama i ja sam to zavarivao odmah ne valja.Zasto? Zbog tvoje sujete i tvog negativnog stava prema meni.

Sta mislis da li on ili neko drugi ima volju da opet tako neku inovaciju ili bilo sta postavi na forum i raspravlja se sa tobom da li je bolje ovako ili kako si ti izguglao?

Ima dosta toga oko marinizacije automobilskih motora koje bi mnogima koristile,mislis da cu da to postavljam ovde i ti da pricas kako to nema veze sa zivotom ,kao sto si pricao za sidro?

E moj Kapetane...........

Kapetan:
Kakve ima veze dal si ti na slikama ili nisi  ? Cemu stalno taj Kalimero stav "ja pa ja"? Spusti se malo na zemlju , videces, prijace ti  ...

Ja sam komentarisao "sile koje ste zauzdali" i pitao da li ce to da izdrzi i da li je neko razmisljao o tome, Mesecar je dao odgovor da camac vise nije giser i da prelazi u deplasmanski rezim, sto jeste tacno ali problem sila ostaje jer su se javljale bas u tom deplasmanskom rezimu ... Nigde ja nisam komentarisao tvoje umece u varenju , to si samo ti video ... Ako te je potresla rec "skarabudzili" , pogledaj u vokabularu sta ona znaci

A za guglanje sta da ti kazem, covek se uci dok je ziv... nismo svi nauceni od rodjenja, pa moramo da dopunjujemo znanje ... googlacu ja i dalje nemoj da se brigas...

mesechar:
Koliko sam ja razumeo Vlada je u sluchaju Miljanovog sidra imao ulogu zavarivacha koji samo precizno spaja delove po nacrtu tj po uputstvu i nije se pravio mudar. Te tako ne vidim razloga za postavljanje slike kao dokaza da Miljan ne koristi to sidro, to je shut u cevanicu kapetane .Ja isto, obratio sam se Vladi za pomoc jer sam tek iz treceg puta ubo dobitnu kombinaciju oblika i chvrstine ove moje ludorije..i on se vrlo rado odazvao da mi pomogne da sastavim ono sto sam zamislio a nemam dovoljno tehnickog potencijala..
Ne bi da zvuchi kao reklama jer to definitivno nije,,na stranu komercijalu i rad za placanje troskova i racuna ali St Vlada ima zaista forumski cenovnik za drugare sa vode nas 'rechne pacove' koji se uglavnom sastoji od dobrog druzenja i po nekog zajednichkog derneka uz cumur i pivo!
Kep ti si osnivac ovog foruma ,ali forum umre bez ljudi...ti prvi moras da podrzavas svaku pricu svako iskustvo .
I naravno svaki chlan je ravnopravan i dragocen ali ljudi sa veshtinama i velikim iskustvom su nam neophodni jos kad imaju entuzijazma da pomognu u nasim ludackim projektima ..to ne treba kvariti ,to znaci da forum definitivno ima svrhu...trebalo bi da si zadovoljan...to je pocetna ideja..

Kapetan:

--- Citat ---Kep ti si osnivac ovog foruma ,ali forum umre bez ljudi...ti prvi moras da podrzavas svaku pricu svako iskustvo .
--- Kraj citata ---

e tu se ne slazemo, podrzacu svaku pricu/iskustvo samo ako je ispravna/o, a ne po automatizmu ...
ti recidivi socijalizma/komunizma tipa sve je lepo i sl. kod mene ne prolaze...

price o toleranciji kod mene ne piju vodu, postosji iskustvo, postoji znanje , postoji kvalitet , postoji tradicija ... to cu vazda podrzati ...

ANASTASIA II:
Kapetane, pomislice bre narod da se razumes u Nautiku. Nemas ti bato pojima. Vlada je kao profesionalac odradio posao. Donet mu je isecen materijal i receno zavaruj, sto je majstorski odradio. Prema tome ta tema je za mene zavrsena.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju