Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"

I jopet o majstorima i cenama

<< < (10/20) > >>

Kapetan:

--- Citat: zoki novus  05, 05, 2015, 11:50:43 pre podne ---  Nego da resimo mi to sa nekim rostiljem  i salaticom o mom trosku ffff

ps. Dr Vlado jebo te vise taj dzonson da je valjao ne bi ni zavrsio kod Nikole kuku

--- Kraj citata ---

eee kad se vrnem iz Grcke moze taj rostilj...
a dzonsona majstor nije znao da popravi  ... toliko o domacim majstorima ... 3-10 evra dihtung...

stvlada:
   Izgledada nisam nasao pravog majstora,a meni receno da je motor ispravan.

Toliko o daomacim prodavcima.

mesechar:

--- Citat: zoki novus  05, 05, 2015, 11:50:43 pre podne ---
--- Citat: Kapetan  05, 05, 2015, 10:34:02 pre podne ---
--- Citat ---Kep ti si osnivac ovog foruma ,ali forum umre bez ljudi...ti prvi moras da podrzavas svaku pricu svako iskustvo .
--- Kraj citata ---

e tu se ne slazemo, podrzacu svaku pricu/iskustvo samo ako je ispravna/o, a ne po automatizmu ...
ti recidivi socijalizma/komunizma tipa sve je lepo i sl. kod mene ne prolaze...

price o toleranciji kod mene ne piju vodu, postosji iskustvo, postoji znanje , postoji kvalitet , postoji tradicija ... to cu vazda podrzati ...

--- Kraj citata ---

Nemoj SOCIJALIZAM da mi diras!
I ta prica sa dnevnicama i neurohirurzima ti ne pije vodu. Ako ti treba neurohirurg ok , ali ako hoces nesto da zavaris od Vlade ces tesko boljeg da nadjes! To su cinjenice  a sve ostalo je prepucavanje.  Nego da resimo mi to sa nekim rostiljem  i salaticom o mom trosku ffff

ps. Dr Vlado jebo te vise taj dzonson da je valjao ne bi ni zavrsio kod Nikole kuku

--- Kraj citata ---

Vala baš..produvao mu diktung još u N.Banovcima :-)

stvlada:
    A i ti bre Kapetane,pa mogao si da nadjes na guglu kako se menja taj dihtung platis ga 3 evra zamenis i svi bi bili srecni.

Da je Pera odmah otisao u policiju svega ovoga ne bi bilo.......

Kapetan:
to su ti "veliki majstori Srbije"... zato nam je zemlja bericetna i prosperitetna ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju