Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"

I jopet o majstorima i cenama

(1/20) > >>

mesechar:
a zalismo ga i pivom protiv uroka  :).....Vlada je predlagao i da ga osveshtamo pre ugradnje ali pop nije bio trenutno tu osveshtavao je komsijinog mercedesa pa nam bilo glupo :)

Kapetan:
jos malo pa ce moci i da ore njive  kako ste ga kvalitetno skarabudzili sajkaca

mesechar:
skarabudzili?? Kazes skarabudzili??? To je plod ozbiljnog visemesecnog proucavanja i  modifikovanja  koje je u mnogome poboljsalo maritimne sposobnosti mog broda ...i sad kad smo na pragu ozbiljnog gotovo revolucionog resenja koje smo resili da podelimo sa forumom ti me ukopa.. ccccc :)

stvlada:
   Da si i ti Nikola budzio ovako kao mi verovatno bi imao vise plovidbe sa jedrilicom u Grckoj,ali posto si ti ipak strucnjak a ja budz majstor odacu ti malu tajnu.Mozda ti bude od pomoci.Kobilica na jedrilici mora da bude strogo uz trup broda jer ako nije,strujanje vode tj kavitacija hoce jako da utice na upravljivost.Kada je zazor izmedju trupa i kobilice od 2 do 17 mikrometra odstupanja su 14,7 stepeni,a koliko je kad ja zazor par desetina milimetara to mozes samo ti da nam kazes iz tvog studioznog proracuna.
    Kolega Djole Oliver ili Mesecar kako neki znaju je jako zadovoljan postignutim sto se vidi iz njegovog prethodnog posta.Cenu nije komentarisao ni ovde na forumu,a ni meni. Dosao je u novim "geox" cipelama pa je i cenu prema njima dobio,ali se nije bunio.Jeste malo stucao kad smo zavrseni posao zalili domacom prepecenicom ali meni je to delovalo zbog jacine rakije.

Kapetan:
StVlada i njegovi empirijski proracuni  sajkaca thumbup

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju