Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"

I jopet o majstorima i cenama

<< < (7/20) > >>

stvlada:
  Rekao si mi da je motor ispravan i da si se vozio nekoliko krugova po govnari, a ne da se ugasio.

Otisli su zbog tvoje sujete,pa onda otvorili forume.Zasto nisu odmah otvorili forume kad su svi otisli za sajta na vodi nego tek posle par godina?

Secam se sta je radio i to je njegova stvar.Kazi koliko si stvari naucio od njega,ali budi iskren.

Kapetan:

--- Citat: stvlada  04, 05, 2015, 21:44:14 posle podne --- Otisli su zbog tvoje sujete,pa onda otvorili forume.Zasto nisu odmah otvorili forume kad su svi otisli za sajta na vodi nego tek posle par godina?
--- Kraj citata ---
opet netacno... Aka je paralelno napravio forum i drzao ga pa onda presao ... a dule je zakupio domen jedno mesec dana pre odlaska , namestio sve iskopirao celu strukturu foruma i onda se iscenirano posvadjao i objavio da je poceo sa radom ....

meni je ok da ima sto vise foruma, samo je nacin malo degute ... da ne bude zabune...

--- Citat: stvlada  04, 05, 2015, 21:44:14 posle podne ---  Secam se sta je radio i to je njegova stvar.Kazi koliko si stvari naucio od njega,ali budi iskren.

--- Kraj citata ---

mnogo , bas mnogo stvari .. posle Kapetana Laze, moje jedrilicarske vestine su dobrim delom zasluge Janeza... ja to nikada nisam krio i hvala mu na tome ... ujedno ga smatram  jednim od nasih najboljih jedrilicara ...
ali u jednom momentu je poceo da pije, vise nego sto ja trpim, i tu smo se razisli bez teskih reci  ...

stvlada:
  Malo ih je vise jedino sto ostali nisu otvorili forume,da ne nabrajam sad....

ANASTASIA II:
Vladoooooo druze. Sidro koje onomad varismo uzeo mpj drug da ga proba. Kupio covek jeftinu ladju od skoro 60 stopa. Ne bih da ga imenujem jer je u pitanju cifra od mnoooooogo para. Elem, rucno radjeni Jambo ukopa gore navedenu ladju posle jedno 4 metra voznje krmom. Nema sanse da mi ga vise vrati. A ti Kapetane posto nista osim da drkas google ne znas o nautici nemoj da mrsis muda.
Covek je uradio onako kako sam mu ja rekao.
I pokazalo se fenomenalno.

Kapetan:
pa nek uradi jos jedno, pa zaradite kad su tako dobra :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju